Binnenkort op Netflix: seizoen 2 'Formula 1: Drive to Survive'

Binnenkort op Netflix: seizoen 2 'Formula 1: Drive to Survive'
23 januari 2020 om 14:22

Formule 1-documentaireserie Formula 1: Drive to Survive (2019– ) komt volgens Netflix binnenkort terug voor seizoen twee. De serie, die teams en coureurs gedurende het kampioenschap achter de schermen volgt, zal vanaf 28 februari op het platform te streamen zijn.

Het eerste seizoen van 10 afleveringen waarin het kampioenschap van 2018 gedocumenteerd werd, werd goed ontvangen door het publiek. Critici durfden zelfs zo ver te gaan om te zeggen dat het een grote factor was in de recente toename van het aantal kijkers naar de sport. Ferrari-voorzitter Louis Camilleri heeft de serie onlangs beschreven als een "grote stap" voor het F1-kampioenschap met betrekking tot het aantrekken van een nieuw publiek naar de Formule 1.

Formula 1: Drive to Survive (2019– )

Formula 1: Drive to Survive (2019– )

De snelheid, de druk, de concurrentie. Ervaar de wereld van de Formule 1: van de coureurs tot de eigenaars, van de cockpit tot het managementkantoor.
8.6

In het eerste seizoen van Formula 1: Drive to Survive lieten topteams Ferrari en Mercedes de filmploegen van Box to Box Productions – het bedrijf dat de opnames voor haar rekening neemt – niet toe en waren toen dus niet te zien in de serie. Dit keer hebben echter deze twee teams ook de camera’s voor Netflix toegang gegeven achter de schermen en zullen dus alle tien de topteams in de documentaireserie te zien zijn.

Net als bij het eerste seizoen, zal het tweede seizoen gaan over het F1-kampioenschap van het jaar ervoor. Seizoen 2019 stond bol van de spanning, met als één van de hoogtepunten de overwinning van Max Verstappen in de door regen doordrenkte Duitse Grand Prix. Vanaf 28 februari is het nieuwe seizoen van de serie te zien op Netflix.

Beeld: Still uit de serie 'Formula 1: Drive to Survive' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixFormula 1: Drive to Survive (2019– )

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…