Gloednieuwe actiethriller met Gerard Butler vanaf vandaag te zien

Gloednieuwe actiethriller met Gerard Butler vanaf vandaag te zien

Gerard Butler schittert vanaf vandaag in Last Seen Alive (2022), een gloednieuwe actiethriller over een vrouw die spoorloos verdwijnt en haar ex-man die alles op alles zet om haar te vinden. De actiefilm draait vanaf vandaag in de bioscoop.

Will (Gerard Butler) rijdt zijn toekomstige ex-vrouw naar haar ouderlijk huis. Maar het noodlot slaat toe tijdens een ogenschijnlijk onschuldige benzinestop. Lisa verwdijnt spoorloos bij het benzinestation. Will schakelt snel de politie in maar wordt ook zelf verdachte. Hij duikt in de criminele onderwereld van de stad terwijl hij op de vlucht is voor de autoriteiten in een race tegen de klok om Lisa terug te vinden.

Bekijk hier de trailer van Last Seen Alive:

Naast Butler spelen ook Jaimie Alexander, Emily Brinks, Russell Hornsby en Robert Walker Branchaud mee. De actiethriller is geregisseerd door Brian Goodman, die eerder What Doesn't Kill You (2008) en Black Butterfly (2017) maakte.

Last Seen Alive (2022)
5.6
'Last Seen Alive' draait om Will Spann (Gerard Butler), die zijn toekomstige ex-vrouw Lisa (Jaimie Alexander) naar haar ouderlijk huis rijdt wanneer ze op mysterieuze wijze spoorloos verdwijnt tijdens een stop bij een benzinestation.

Last Seen Alive draait vanaf vandaag in de bioscoop. Toch niet zo'n zin om de deur uit te gaan? Bekijk dan eens alle films met Gerard Butler op Netflix.

Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot
Beeld: Still 'Last Seen Alive' via Filmdepot

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsLast Seen Alive (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws