Amazon Prime Video verlengt 'Upload' met een derde seizoen

Amazon Prime Video verlengt 'Upload' met een derde seizoen

Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor fans van Upload (2020– ): de streamingdienst maakt bekend dat de serie door mag met een derde seizoen. "De sciencefictionserie is een regelrechte hit," aldus Amazon Prime Video zelf.

De streamingdienst legt uit dat het tweede seizoen enorm goed werd bekeken en zelfs de top 10-titels van Amazon binnentrad. Met zulke kijkcijfers zou de dienst gek zijn als ze de serie niet zouden verlengen. Dat derde seizoen komt er dus gewoon.

Ik vind het spannend om het verhaal van Nathan, Nora, de andere bewoners van Lakeview en het Amerika van de nabije toekomst voort te zetten, terwijl ze proberen plezier te hebben en het juiste te doen in zowel de echte als de virtuele wereld.

Bedenk en uitvoerend producent Greg Daniels

Details over het plot van seizoen 3 zijn nu nog niet bekend. De komische sciencefictionserie speelt zich af in een geavanceerde toekomst waarin mensen kunnen kiezen om geüpload te worden naar een virtueel hiernamaals. In seizoen 2 kwam de ex-vriendin van Nathan plots naar Lakeview in de hoop hun relatie op te pakken, maar zijn hart verlangt nog steeds naar Nora.

De eerste twee seizoenen van Upload zijn nu te zien op Amazon Prime Video. Wanneer seizoen 3 verschijnt, is nog niet bekend.

Upload (2020– )
7.9
Kijk op Prime Video • 'Upload' speelt zich af in de toekomst waar mensen zichzelf kunnen ‘uploaden’ naar een hiernamaals van hun keuze.
Beeld: Still 'Upload' via Amazon Prime Video
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoUpload (2020– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws