Waargebeurde avonturenfilm met Charlie Hunnam massaal bekeken op Netflix

Waargebeurde avonturenfilm met Charlie Hunnam massaal bekeken op Netflix

De film was al eens eerder te zien op Netflix, maar sinds The Lost City of Z (2016) begin mei opnieuw op de streamingdienst verscheen, is de avontuurlijke film razend populair. Nu al staat de film in de top 10 op Netflix, wat inhoudt dat er in ons land massaal wordt gekeken naar The Lost City of Z.

Andere handige Netflix-pagina's:

De avontuurlijke én waargebeurde film heeft het al geschopt tot plaats drie in de top 10, en dat in anderhalve week tijd. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat de film over avonturier Percy Fawcett erg populair is. En dat zes jaar na de release!

The Lost City of Z (2016)
6.6
Kijk op Netflix • Aan het begin van de 20e eeuw ontdekt de legendarische avonturier Percy Fawcett op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving.

Ontdekkingsreiziger Percy Fawcett (Charlie Hunnam) reist aan het begin van de 20e eeuw naar het Amazonegebied en ontdekt bewijzen van een voorheen onbekende beschaving die de regio ooit bewoond zou kunnen hebben. Ondanks het feit dat hij belachelijk wordt gemaakt door het wetenschappelijke establishment, dat de inheemse bevolking als savages beschouwt, keert de vastberaden Fawcett keer op keer terug naar zijn geliefde jungle in een poging om zijn gelijk te bewijzen, met als hoogtepunt zijn mysterieuze verdwijning in 1925.

Bekijk hier de trailer van The Lost City of Z:

Beeld: Still 'The Lost City of Z' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Lost City of Z (2016)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws