Netflix onthult nieuwe details over 'Virgin River' seizoen 4

Netflix onthult nieuwe details over 'Virgin River' seizoen 4

Naast de langverwachte releasedatum van Virgin River (2019– ) seizoen 4, geeft Netflix nu ook wat meer details over het plot van de nieuwe afleveringen. Zo start het nieuwe seizoen voor Mel met een gevoel van optimisme, aldus de streamingdienst.

In een eerste officiële synopsis van seizoen 4 wordt duidelijk dat Jack nog steeds niet zeker is over het vaderschap. Ook maakt de komst een van nieuwe knappe arts het allemaal niet makkelijker, die zelf ook een gezin hoopt te stichten.

Ondanks het feit dat ze niet weet of haar baby van haar overleden man, Mark of Jack is, begint Mel met een gevoel van optimisme aan seizoen vier. Jarenlang heeft ze ernaar verlangd moeder te worden en haar droom is een stap dichter bij de realiteit. Terwijl Jack haar steunt en enthousiast is, blijft de vraag van het vaderschap aan hem knagen. De zaken worden nog ingewikkelder door de komst van een knappe nieuwe arts, die in de markt is om zelf een gezin te stichten.

Netflix
Virgin River (2019– )
7.4
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...

Los van Mel en Jack staat er natuurlijk ook genoeg te gebeuren met de rest van de personages. Zo is Hope nog steeds herstellende en krijgt Brie onverwacht een beter kijkje in het criminele bestaan van Calvin.

Hope is nog steeds herstellende van haar auto-ongeluk, en de aanhoudende psychologische gevolgen van haar hersenletsel zullen ingrijpende gevolgen hebben voor zowel haar als Doc. Brie, die de onschuld wil bewijzen van de man van wie ze houdt, komt onverwacht in een nauwere relatie met Mike en een stap dichter bij Calvins gewelddadige criminele web. Zelfs als Preacher een nieuwe romantische band smeedt, kan hij niet anders dan blijven hopen op een hereniging met Christopher en Paige.

Netflix

Virgin River seizoen 4 verschijnt 20 juli op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsVirgin River (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws