Nieuwe film van Charlie Kaufman op 4 september in première op Netflix

Nieuwe film van Charlie Kaufman op 4 september in première op Netflix
3 juli 2020 om 15:44

De nieuwste film van Charlie Kaufman verschijnt dit najaar op Netflix. Vanaf 4 september is I'm Thinking of Ending Things (2020) online te zien. Het is een verfilming van het gelijknamige boek van Iain Reid uit 2016.

Volgens de beschrijving van Netflix is het een film over spijt, verlangen en de kwetsbaarheid van de menselijke geest. Met die thema's kan de schrijver van Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) uitstekend uit de voeten.

Het verhaal uit boek wordt verteld vanuit het oogpunt van de naamloze hoofdpersoon. Ze reist met haar vriend Jake naar haar schoonouders, die op een afgelegen boerderij wonen. Tijdens de reis overweegt ze met de relatie te stoppen. Dan neemt Jake opeens een onverwachte omweg en laat hij haar achter.

I'm Thinking of Ending Things (2020)
Vol twijfels reist een jonge vrouw met haar nieuwe vriendje naar de afgelegen boerderij van zijn ouders. Bij aankomst trekt ze alles wat ze over hem wist in twijfel.

De hoofdrol van de film wordt gespeeld door Jessie Buckley (Wild Rose (2018)), haar vriend Jake door Jesse Piemons, die ook speelt in de serie (Black Mirror (2011– )). Toni Colette (Hereditary (2018)) en David Thewlis (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)) hebben de rollen van Jakes ouders.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Standaardafbeeldingen
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixI'm Thinking of Ending Things (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten