Noah Centineo and Lana Condor delen voorproefje van 'To All The Boys: Always and Forever, Lara Jean'

Noah Centineo and Lana Condor delen voorproefje van 'To All The Boys: Always and Forever, Lara Jean'
3 juli 2020 om 16:40

To All The Boys-acteurs Lana Condor en Noah Centineo deden een kleine online reünie via Zoom, als onderdeel van een actie van de Black Lives Matter-beweging uit New York. Met de video halen de acteurs geld op voor organisaties die zich inzetten tegen racisme. En ze hadden ook nog een verrassing: een kleine sneak peek in het script van deel drie van de filmserie, To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean (2020).

De acteurs lezen een stukje van het script van de nieuwe film voor, in hun eigen rollen. Naast deze voorleessessies bestaat de video uit een speech van Nupol Kiazolu, de voorzitter van het BLM in New York, een optreden van Paine the Poet en een gesprek met Patrisse Cullors, die betrokken was bij de oprichting van de BLM-beweging in 2013.

De video duurt een uur en de acteurs zijn meerdere keren aan het woord, zowel over de anti-racismebeweging als over hun films en personages. Het voorproefje van de derde film over Lara Jean en haar avonturen zit helemaal aan het einde.

To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean (2020)
Voortzetting van het romantische leven van het tienermeisje en het onder ogen zien van haar goede en moeilijke tijden met haar vrienden en familie.

In de verklapte scène zitten de hoofpersonen in het restaurant waar ze elkaar voor het eerst echt spraken. Lara Jean wil Peter Kavinsky overduidelijk graag iets vertellen, maar weet niet hoe. Peter blijft doodleuk doorbabbelen, en vraagt haar of ze mee naar het schoolgala gaat. Het slechte nieuws schuift ze dan maar opzij. Samen bestellen ze pannekoeken, met twee vorkjes.

Ook in een Zoom-sessie weten de acteurs het lieve en tragische van de scène over te brengen, dus dat belooft wat voor de film. Er is nog geen releasedatum bekend voor To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'To All The Boys I've Loved Before' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixTo All the Boys: Always and Forever, Lara Jean (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten