Vanavond op tv zónder reclame: klassieker 'The Breakfast Club' van John Hughes

Vanavond op tv zónder reclame: klassieker 'The Breakfast Club' van John Hughes
3 juli 2020 om 17:30

Elke dag lichten we de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de klassieker The Breakfast Club (1985), geregisseerd door John Hughes.

In The Breakfast Club moeten 5 studenten die niets met elkaar gemeen hebben als straf samen een zaterdag doorbrengen in de bibliotheek van hun school. Niemand is een vriend van elkaar en ieder zit er om verschillende redenen. De opdracht die ze krijgen is het schrijven van een opstel, onder doodse stilte en zonder van plaats te veranderen. Aan het begin van de ochtend doen ze dat nog maar al snel wordt er een puinhoop van gemaakt…

Bekijk hier alvast de trailer van The Breakfast Club:

Het nummer Don't You (Forget About Me) van de Simple Minds werd naar aanleiding van The Breakfast Club een wereldwijde hit.

The Breakfast Club is vanavond om 21:25 zonder reclame te zien op de Vlaamse zender Canvas! Vanavond geen tijd? De film is ook te zien op Netflix en Amazon Prime Video. Heb je deze film al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv.

The Breakfast Club (1985)
7.9
Vijf studenten die niets met elkaar gemeen hebben, moeten als straf samen een zaterdag doorbrengen in de bibliotheek van hun school.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Breakfast Club' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsThe Breakfast Club (1985)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten