Opnames Nederlandse bioscoopfilm 'Het Feest van Tante Rita' met Edsilia Rombley gestart

Opnames Nederlandse bioscoopfilm 'Het Feest van Tante Rita' met Edsilia Rombley gestart
18 mei 2022 om 13:21

Zangeres Edsilia Rombley heeft haar eerste grote filmrol te pakken. Ze zal te zien zijn in de bioscoopfilm Het feest van tante Rita (2022). De opnames zijn inmiddels begonnen en de kinderfilm zal deze herfst in de bioscoop te zien zijn.

Het Feest van Tante Rita belooft een muzikaal bioscoopavontuur te worden. We volgen Theo en Lulu die op vakantie gaan naar de camping. Daar zullen ze, opweg naar het feest van tante Rita, een spannende tocht maken door het Tsjoe Tsjoe Wa bos waar een jaarlijks dansspektakel plaatsvindt. De film wordt ondersteund door grote Minidisco-hits en zal niet alleen voor kinderen een genot zijn, maar voor de hele familie. De opnames vinden onder andere plaats op camping Beerze Bulten in het Overijsselse Beerze.

Het feest van tante Rita (2022)
Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping om daar een spannende tocht door het Tsjoe Tsjoe Wa-bos te beleven op weg naar het Feest van Tante Rita;

Naast Rombley zijn er ook rollen voor Lucretia van der Vloot als Tante Rita, Ridder van Kooten, Tooske Ragas, Pietje Tomassen, Esther Mbire, Sil van der Zwan, Edoor Brunner, Lonneke van Krimpen, Channah Hewitt, Remi de Smet en Jack van Gelder. De film wordt geregisseerd door Dennis Bots, bekend van onder andere Het Huis Anubis en de Terugkeer van Sibuna (2010), Vals (2019) en Engel (2020). Het scenario is geschreven door Ernst Gonlag.

Het Feest van Tante Rita draait vanaf 28 september in de bioscoop.

Beeld: Still 'Het Feest van Tante Rita' via WW Entertainment
Tekst: WW Entertainment

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsHet feest van tante Rita (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws