Emma Thompson schittert in de trailer van Sundance-hit 'Good Luck to You, Leo Grande'

Emma Thompson schittert in de trailer van Sundance-hit 'Good Luck to You, Leo Grande'

Searchlight Pictures heeft de offficiële trailer van dramakomedie Good Luck to You, Leo Grande (2022) onthuld. De hoofdrollen in de film van regisseur Sophie Hyde worden gespeeld door Emma Thompson en Daryl McCormack en de film verschijnt volgende maand.

Good Luck To You, Leo Grande draait om Nancy Stokes, een gepensioneerde lerares en weduwe die een lang en druk leven heeft geleid. Ze heeft een hoop meegemaakt, maar één ding haar leven lang gemist: een bevredigende seksuele ervaring. Ze besluit dat het tijd is om daar iets aan te veranderen. Ze boekt een hotelkamer en maakt een afspraak met een jonge sekswerker die zichzelf Leo Grande noemt. Leo is zelfverzekerd, dapper, trots en goed in zijn werk. Daarbij is hij ook geïntrigeerd door Nancy, en dat is een van de vele dingen die haar verrassen tijdens de periode die ze samen doorbrengen.

Bekijk de trailer hieronder:

De film van Hyde ging tijdens de afgelopen editie van het Sundance Film Festival in première en werd daar lovend ontvangen. De dramakomedie werd daarna voor 7,5 miljoen dollar aangekocht door Searchligt. Het scenario van Good Luck To You, Leo Grande werd geschreven door Katy Brand en de productie was in handen van Debbie Gray en Adrian Politowski.

Good Luck to You, Leo Grande (2022)
7.1
Nancy Stokes (Emma Thompson) weet niet wad goede seks is. Hoe het ook zij, Nancy, een gepensioneerde onderwijzeres, is er vrij zeker van dat ze het nog nooit heeft gehad, maar ze is vastbesloten om daar eindelijk iets aan te doen.

Good Luck to You, Leo Grande verschijnt halverwege juni op de Amerikaanse streamingdienst Hulu, en zal kort daarna waarschijnlijk ook in Nederland te zien zijn.

Beeld: Still 'Good Luck to You, Leo Grande' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's FilmsGood Luck to You, Leo Grande (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws