Seth Rogen valt in een vat augurken in eerste trailer van 'An American Pickle'

Seth Rogen valt in een vat augurken in eerste trailer van 'An American Pickle'
4 juli 2020 om 11:26

We zijn wel een bepaald niveau gewend van Seth Rogen, maar het plot van zijn nieuwste film is wel héél bijzonder. In An American Pickle valt het personage van de acteur in een vat met augurken en wordt hier 100 jaar lang in bewaard gebleven. Als hij wakker wordt gaat hij op zoek naar zijn kleinzoon, ook gespeeld door Rogen.

De eerste trailer van de dramafilm verrast ons echter zeer. Geen één keer is de bekende schaterlach van Rogen te horen, en ook de grove humor blijft uit. Daarentegen wordt een redelijk serieus verhaal vertelt, met hier en daar een goeie grap. En dat van de makers van Pineapple Express (2008)… Bekijk de eerste beelden hier zelf:

De film wordt bijgestaan door David Bowie's "Rock n' Roll Suicide", wat de grap over Bowie op het einde van de trailer verklaart.

An American Pickle is gebaseerd op het boek uit 2013 van Simon Rich: Sell Out. Brandon Trost, die voorheen werkte aan films als The Disaster Artist (2017) en This Is the End (2013), regisseert de film.

Vanaf 6 augustus is An American Pickle te zien op HBO Max, een nieuwe streamingdienst die helaas nog niet in Nederland beschikbaar is. Hopelijk is de film via andere digitale kanalen ook bij ons te bekijken. Tot zover is daar echter nog niets over bekend.

An American Pickle
Herschel Greenbaum is een immigrant die moeite heeft zijn hoofd boven water te houden in Amerika. Als hij op een gegeven moment op zijn werk in een vat augurken valt, wordt hij gepekeld voor 100 jaar.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'An American Pickle' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand FilmsAn American Pickle

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten