Romantische komedie 'A Perfect Pairing' met Victoria Justice nu te zien op Netflix

Romantische komedie 'A Perfect Pairing' met Victoria Justice nu te zien op Netflix

Op Netflix kijk je vanaf vandaag naar Victoria Justice in A Perfect Pairing (2022), een gloednieuwe romkom waarin de Victorious-ster mogelijk de liefde van haar leven ontmoet.

Wanneer verkoopster Lola (Victoria Justice) haar baan opzegt in de hoop haar eigen wijndistributiebedrijf te kunnen beginnen, boekt ze vol enthousiasme een vliegticket naar het Australische platteland om haar eerste potentiële klant, Vaughn Family Wines, te volgen. Helaas voor Lola is de familie Vaughn niet geïnteresseerd in zaken doen met een bedrijf in de dop. Lola wil zichzelf graag bewijzen en biedt zich aan als boerenknecht op de schapenboerderij van de familie Vaughn.

Bekijk hier de trailer van A Perfect Pairing:

De mannelijke tegenspeler wordt gespeeld door Adam Demos, die we kennen als Jake in Falling Inn Love (2019) en als Brad in Sex/Life (2021– ). De romkom is geregisseerd door Stuart McDonald, die eerder Crazy Ex-Girlfriend (2015–2019) regisseerde.

A Perfect Pairing (2022)
6.1
Kijk op Netflix • Een hardwerkende executive van een wijnbedrijf uit Los Angeles reist af naar Australië om een belangrijke klant binnen te halen en komt daar terecht op een boerderij waar ze een knappe ruige local assisteert.

A Perfect Pairing is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Vince Valitutti
Afbeelding via Netflix / Vince Valitutti
Beeld: Still 'A Perfect Pairing' via Netflix / Vince Valitutti

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsA Perfect Pairing (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws