Tilda Swinton en Idris Elba schitteren in de trailer van George Millers 'Three Thousand Years of Longing'

Tilda Swinton en Idris Elba schitteren in de trailer van George Millers 'Three Thousand Years of Longing'

Het is zeven jaar geleden dat Mad Max: Fury Road (2015) van George Miller verscheen, en fans kijken sindsdien reikhalzend uit naar het nieuwe project van de intrigerende regisseur. Dat wachten is nu voorbij: de trailer van Three Thousand Years of Longing (2022) met Tilda Swinton en Idris Elba is nu te zien.

Miller gooit het met dit nieuwe project opnieuw helemaal over een andere boeg. Na de Mad Max-films, maar ook projecten als Babe: Pig in the City (1998) en Happy Feet 2 (2011) is het nu tijd voor een strak vormgegeven fantasiedrama over twee fascinerende hoofdpersonages. Bekijk de trailer, die begeleid wordt door een strakke soundtrack van SUUNS, hieronder:

Swinton speelt in Three Thousand Years of Longing een eenzame, verbitterde vrouw die afreist naar Istanbul. Daar koopt ze in een klein winkeltje een eeuwenoude fles, die een beetje smerig is. Als ze die fles in haar hotelkamer met haar tandenborstel schoonmaakt, komt er plotseling een gigantische djinn uit. Hij biedt haar drie wensen aan, maar de vrouw is haar eigen verlangens zo uit het oog verloren dat ze niets kan bedenken. Maar dat verandert als de twee meer tijd samen doorbrengen.

Three Thousand Years of Longing (2022)
5.6
Wanneer een Britse geleerde (Tilda Swinton) in Istanbul met een antiek, magisch flesje een djinn (Idris Elba) oproept, mag ze drie wensen doen in ruil voor zijn vrijheid.

Three Thousand Years of Longing verschijnt eind augustus in de Verenigde Staten. Naar verwachting zal de film rond die periode ook in Nederland te zien zijn.

Beeld: Still 'Three Thousand Years of Longing' via TMDb
Tekst: MGM

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopThree Thousand Years of Longing (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws