'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' krijgt officiële releasedatum op HBO Max

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' krijgt officiële releasedatum op HBO Max

Het gerucht ging al een tijdje, maar inmiddels heeft de streamingdienst het zelf bevestigd: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022) verschijnt op 30 mei op HBO Max. Vanaf dat moment haal je de wonderlijke wereld van Newt Scamander en zijn fabeldieren gewoon naar je eigen woonkamer.

The Secrets of Dumbledore is de derde film in de Fantastic Beasts-reeks, die in 2016 aftrapte met Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) en allemaal geregisseerd werden door David Yates. De eerste twee films zijn ook al te zien op HBO Max, dus je kunt vanaf het einde van de maand ze als een marathon allemaal achter elkaar kijken.

In de derde film volgen we Gellert Grindewald, gespeeld door Mads Mikkelsen, die de macht over de gehele tovenaarswereld probeert over te nemen. Hij wordt daarin tegengehouden door zijn vroegere geliefde Albus Perkamentus (Jude Law), die daarbij wordt geholpen door een groep buitenbeentjes. Net als in de vorige films is er een belangrijke rol weggelegd voor Newt Scamander, gespeeld door Eddie Redmayne. Ook Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, William Nadylam, Callum Turner, Jessica Williams, Victoria Yeates en Poppy Corby-Tuech spelen mee in de film.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)
6.2
Kijk op HBO Max • Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore draait nu overal in Nederland in de bioscoop en is vanaf 30 mei te zien op HBO Max. Ben je benieuwd naar wat er de komende tijd nog meer op HBO Max verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films HBO MaxFantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws