3 tips voor spannende horrorfilms op Netflix

3 tips voor spannende horrorfilms op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de alle horrorfilms op Netflix. Hieronder vind je drie spannende horrorfilms die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Under the Shadow

Under the Shadow (2016)
6.8
Kijk op Netflix • Teheran, 1988. Een moeder en dochter worstelen met de gruwelen van de stad na de revolutie, een stad die door oorlog verscheurd werd in de jaren tachtig.

Een man wordt opgeroepen om te vechten tijdens de oorlog tussen Iran en Irak en laat zijn vrouw Shideh en dochtertje Dorsa alleen achter in hun appartement tijdens de raketaanvallen op Teheran in 1984. De horrorfilm vond inspiratie in het islamitische geloof dat Djinn door de wind worden meegevoerd naar plaatsen die worden beheerst door angst en bezorgdheid, en spullen in beslag nemen die worden gewaardeerd door de persoon aan wie ze gehecht willen blijven - in dit geval de lievelingspop van de kleine Dorsa.

Bekijk hier de trailer van Under the Shadow:

2 Hush

Hush (2016)
6.6
Kijk op Netflix • Een dove schrijfster die alleen in het bos leeft, moet in stilte voor haar leven vechten wanneer een gemaskerde moordenaar voor haar raam verschijnt.

Mike Flanagan, de regisseur van Oculus (2013), Ouija: Origin of Evil (2016) en het Shining-vervolg Doctor Sleep (2019), vertelt met Hush het verhaal over Madison (Kate Siegel) die op haar 13e haar gehoor verloor door een infectie. Ze woont alleen in het bos, waar ze op een avond bezoek krijgt van een gemaskerde onbekende.

Bekijk hier de trailer van Hush:

3 The Crazies

The Crazies (2010)
6.5
Kijk op Netflix • De bewoners van een klein plaatsje in Kansas krijgen te maken met een vervuiling van hun watervoorziening. Het water blijkt te zijn besmet door een mysterieus gif, dat is vrijgekomen na een vliegtuigcrash vlakbij het plaatsje.

Na een vliegtuigongeluk vlakbij een klein plaatsje in het Amerikaanse Kansas blijkt de watervoorziening te zijn vervuild. Het water blijkt besmet te zijn met een mysterieus gif, waardoor de bewoners van het plaatsje langzaam gestoord worden.

Bekijk hier de trailer van The Crazies:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle horrorfilms op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Under the Shadow' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws