Actiethriller met Keanu Reeves opnieuw razend populair op Netflix

Actiethriller met Keanu Reeves opnieuw razend populair op Netflix

De film was al eens eerder te zien op Netflix, maar sinds de re-release wordt John Wick 3: Parabellum (2019) pas écht goed bekeken. De actiethriller met niemand minder dan Keanu Reeves bestormt de top 10, wat inhoudt dat er massaal wordt gekeken naar John Wick 3: Parabellum.

Andere handige Netflix-pagina's:

De komedie staat nu op de zesde plaats in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers houdt de streamingdienst geheim, maar het is duidelijk dat de spannende actiefilm volop wordt bekeken in ons land. John Wick 3: Parabellum is geregisseerd door Chad Stahelski, die tevens de eerste twee films maakte en momenteel bezig is met John Wick: Chapter 4 (2022). Ook een vijfde deel in de actiereeks is inmiddels al aangekondigd.

John Wick 3: Parabellum (2019)
7.4
Kijk op Netflix • John Wick (Keanu Reeves) is terug met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan.

Na het neerschieten van een lid van de High Table - het schimmige internationale huurmoordenaarsgilde - vindt de legendarische huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) zichzelf ontdaan van de beschermende diensten van de organisatie. Nu er een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd staat, moet Wick zich een weg vechten door de straten van New York terwijl hij het doelwit wordt van 's werelds meest meedogenloze moordenaars.

Bekijk hier de trailer van John Wick 3: Parabellum:

Beeld: Still 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixJohn Wick 3: Parabellum (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws