Deze 3 avontuurlijke fantasyfilms zie je op Netflix

Deze 3 avontuurlijke fantasyfilms zie je op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de beste fantasyfilms op Netflix. Hieronder vind je drie goede fantasyfilms die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 The Spiderwick Chronicles

The Spiderwick Chronicles (2008)
6.5
Kijk op Netflix • Mallory en haar tweelingbroers Jared en Simon verhuizen met hun moeder naar Villa Spiderwick, een groot huis van hun tante.

Mallory en haar tweelingbroers Jared en Simon verhuizen met hun moeder naar Villa Spiderwick, een groot huis van hun tante. De kinderen ontdekken al snel een geheime bibliotheek in huis waar een geheimzinnig boek wacht. Ze ontdekken ook dat er nog iemand in huis is, een kleine kobold die hen het leven zuur maakt.

Bekijk hier de trailer van The Spiderwick Chronicles:

2 Errementari

Errementari (2017)
6.3
Kijk op Netflix • 1884. Een norse smid martelt een demon die hij de schuld van zijn ellende geeft. Maar dan klopt een weesmeisje aan dat alles zal veranderen.

De film speelt zich af in 1884 en draait om een smid die een demoon martelt die hij de schuld geeft van al zijn ellende. Maar dan klopt een weesmeisje op zijn deur, dat alles zal veranderen…

Bekijk hier de trailer van Errementari:

3 The BFG

The BFG (2016)
6.3
Kijk op Netflix • Wanneer het eenzame weesmeisje Sophie (Ruby Barnhill) 's nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoert.

Sophie (Ruby Barnhill) ligt 's nachts wakker in het weeshuis, tot ze plotseling uit haar bed wordt geplukt en ontvoert. Gelukkig voor haar is het de Grote Vriendelijke Reus (Mark Rylance). Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet.

Bekijk hier de trailer van The BFG:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle fantasyfilms op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Errementari' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws