'Top Gun' met Tom Cruise vanaf vandaag extra voordelig te zien via Pathé Thuis

'Top Gun' met Tom Cruise vanaf vandaag extra voordelig te zien via Pathé Thuis

Wil jij Top Gun: Maverick (2022) nog zien maar niet voordat je deel 1 hebt bekeken? Op Pathé Thuis zie je Top Gun (1986), waar het vliegavontuur ooit begon voor Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise), nu extra voordelig voor slechts €1,99. Top Gun is via hier te zien.

Luitenant Pete "Maverick" Mitchell is een deskundige vlieger voor de Amerikaanse marine. Wanneer hij boven de Perzische Golf een paar MiG's tegenkomt, is zijn wingman duidelijk overvlogen en gaat door het lint. Met bijna geen brandstof kan Maverick hem terug naar het vliegdekschip praten. Als zijn wingman zijn vleugels inlevert, komt Maverick hoger in het klassement en wordt hij naar de Top Gun Naval Flying School gestuurd. Maverick worstelt om de beste piloot te worden en stapt op de tenen van de andere studenten.

Kijk Top Gun nu op Pathé Thuis! 🍿

De film won in 1987 een Oscar voor beste muziek, voor het nummer "Take My Breath Away", en werd geregisseerd door Tony Scott. Voor het vervolg, wederom met Tom Cruise in de hoofdrol, nam Joseph Kosinski de regie op zich. Inmiddels doet Top Gun: Maverick het zó goed in de bioscoop dat deze al meer dan een miljard dollar opbracht, een record voor Cruise.

Top Gun (1986)
6.9
Kijk op Pathé Thuis • Waaghals Pete 'Maverick' Mitchell wordt samen met zijn vriend Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde opleiding voor toppiloten.

Top Gun is nu te zien via Pathé Thuis. Je kunt de film nu huren vanaf €1,99. Top Gun is nog met korting te zien t/m 8 juli. Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Top Gun' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsTop Gun (1986)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws