Netflix voegt vandaag 20+ films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix voegt vandaag 20+ films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix start de nieuwe maand goed en voegt een hele reeks films toe aan het aanbod. Naast de veelgeprezen thriller The Hateful Eight (2015) is nu ook de romantische oorlogsfilm Allied (2016) met Brad Pitt te zien. Daarnaast zijn nog een aantal films terug van weggeweest, zoals True Grit (2010) en Up in the Air (2009) met George Clooney.

Om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 10 beste films voor je uit die vandaag zijn toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Netflix en Beste series op Netflix.

 1. 7.8
  Kijk op Netflix • 'The Hateful Eight' vertelt het verhaal van zeven gevaarlijke premiejagers en hun gevangene ten tijden van de Burgeroorlog in het winterse Wyoming.
 2. 7.6
  Kijk op Netflix • De veertienjarige Mattie Ross (Hailee Steinfeld) is getuige van de wrede moord op haar vader. Ze wil wraak nemen op zijn moordenaar Tom Chaney (Josh Brolin) en roept de hulp in van de schietgrage, dronken U.S.
 3. 7.4
  Kijk op Netflix • Ryan Bingham (George Clooney), is een crisismanager die het lekker vindt om altijd onderweg te zijn. Wanneer zijn bedrijf gaat bezuinigen op het reiskostenbudget, moet hij voor zijn baan vechten.
 4. 7.1
  Kijk op Netflix • Barry Seale (Tom Cruise) is een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerecruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.
 5. 7.1
  Kijk op Netflix • 'Allied' is het verhaal over Max Vatan (Brad Pitt), officier van de geheime dienst, die in 1942 in Noord-Afrika de Franse verzetsstrijder Marianne Beausejour (Marion Cotillard) ontmoet tijdens een dodelijke missie in vijandelijk gebied.
 6. 6.9
  Kijk op Netflix • Generaal Eugene Irwin (Robert Redford) wordt overgebracht naar een goedbeveiligde militaire gevangenis. De krijgsraad heeft hem zijn rang afgenomen en hem veroordeeld tot een gevangenisstraf in deze maximaal beveiligde gevangenis 'The Castle' die met ijzeren vuist geleid wordt door de cipier Colonel Winter (James Gandolfini).
 7. 6.3
  Kijk op Netflix • De loser Mark leeft in een alternatieve werkelijkheid waarin niemand liegt. Hij is een scriptschrijver die een manier ontdekt om wel te liegen.
 8. 6.2
  Kijk op Netflix • Ollie Trinke (Ben Affleck) is een gelikte zakenman uit New York met de wereld aan zijn voeten. Hij is onlangs getrouwd met de liefde van zijn leven, Gertrude (Jennifer Lopez) en hun eerste kindje is op komst.
 9. 5.9
  Kijk op Netflix • Wanneer een liedje dat hij voor zijn nieuwe vrouw heeft geschreven een onverwachte hit wordt, belandt een worstelende singer-songwriter in een wereld vol glamour en verleidingen.
 10. 5.7
  Kijk op Netflix • De familie Newton hebben het thuis gezellig, maar ze lijken iets te missen. Dan komt een kleine puppy hun leven binnen lopen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Allied' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws