Actiethriller over onmogelijke kluizenkraak massaal bekeken op Netflix

Actiethriller over onmogelijke kluizenkraak massaal bekeken op Netflix

Way Down (2021) staat nog maar net op Netflix en staat nu al in de top 10 op de streamingdienst, wat inhoudt dat er massaal wordt gekeken naar de actiethriller over een genie die zich aansluit bij een bende om de moeilijkste kluizen ter wereld te kraken.

Andere handige Netflix-pagina's:

Binnen de eerste week bevindt de film zich al op de derde plaats in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat de actiethriller volop wordt bekeken in ons land. Way Down verscheen afgelopen november in de bioscoop, waar deze het niet super deed. Nu op Netflix trekt de film meer kijkers.

Way Down (2021)
6.4
Kijk op Netflix • De centrale bank van Spanje is een ondoordringbare bank. Er zijn geen blauwdrukken, geen kaarten en niemand weet iets over het technische systeem van de kluis.

Genie Thom is vastbesloten om de geheimen van een ondoordringbare kluis te ontdekken. Maar er zijn geen blauwdrukken, geen kaarten en niemand weet iets over het technische systeem van de kluis die in de centrale bank van Spanje staat. Zal het hem lukken om tóch de klus te klaren?

Beeld: Still 'Way Down' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsWay Down (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws