Alle seizoenen van 'Luther' komen naar HBO Max

Alle seizoenen van 'Luther' komen naar HBO Max
4 juli 2022 om 09:25

Luther (2010–2019) komt naar HBO Max. De serie verdween eerder dit jaar van Netflix en maakt binnenkort zijn intrede op de nieuwe streamingdienst in ons land. Later deze maand verschijnen alle vijf seizoenen op HBO Max.

Rechercheur John Luther (Idris Alba) beschikt over een zeldzaam scherp inzicht in de gedachtewereld van levensgevaarlijke criminelen. Luther heeft een gekwelde geest en probeert zijn privéleven op de rails te houden terwijl hij moet omgaan met de psychologische factoren die misdaden met zich meebrengen.

Netflix werkt momenteel aan de speelfilm Luther (2022). Hierin keert Idris Elba terug als John Luther, met ook een hoofdrol voor Andy Serkis. Details over het plot van deze film zijn nu nog niet bekend.

Luther (2010–2019)
8.4
Kijk op HBO Max • De toegewijde rechercheur John Luther (Idris Alba) beschikt over een zeldzaam scherp inzicht in de gedachtewereld van levensgevaarlijke criminelen.

Update: HBO Max heeft vandaag, 4 juli, al alle afleveringen online gezet!

Seizoen 1 t/m 5 van Luther zijn vanaf 18 juli te zien op HBO Max. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op HBO Max.

Luther (2022)
De film is een epische voortzetting van de veelgeprezen misdaadserie 'Luther' met Idris Elba.
Beeld: Still 'Luther' via Netflix

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand HBO MaxLuther (2022)Luther (2010–2019)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws