Eerste foto's van Kate Winslet in 'Avatar: The Way of Water' onthuld

Eerste foto's van Kate Winslet in 'Avatar: The Way of Water' onthuld

De langverwachte Avatar: The Way of Water (2022) deelt foto's van Oscarwinnende actrice Kate Winslet in haar rol als Ronal. Winslet beschrijft de Na'vi-krijgster als een "zeer loyale en onverschrokken leider". De film zal Kate Winslet herenigen met Titanic-regisseur James Cameron.

Zelfs in het aangezicht van groot gevaar en met een ongeboren baby aan boord, voegt ze zich nog steeds bij haar mensen en vecht ze voor wat haar het meest dierbaar is: haar familie en hun huis.

Kate Winslet

Plot van Avatar: The Way of Water

Meer dan een decennium na de gebeurtenissen van de eerste film begint Avatar: The Way of Water het verhaal te vertellen van de Sully familie, de problemen die hen volgen, de hoe ver ze gaan om elkaar veilig te houden, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze moeten doorstaan.

Winslet leerde voor de film haar adem onder water in te houden en verbrak uiteindelijk het record van Tom Cruise voor de langste adem onder water in een speelfilm. Cruise hield zes minuten lang zijn adem in onder water tijdens het filmen van Mission: Impossible - Rogue Nation (2015). Winslet hield haar adem zeven minuten en 14 seconden in.

Terugkerende cast

Naast Winslet spelen onder andere de terugkerende castleden Sam Worthington, Zoe Saldana en Sigourney Weaver in Avatar: The Way of Water. Ook voegen Vin Diesel, Stephen Lang, Michelle Yeoh en Cliff Curtis zich toe aan de cast.

Releasedatum van Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water draait vanaf 14 december in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort in de bioscoop verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort in de Bioscoop.

Beeld: Still 'Avatar: The Way of Water' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopAvatar (2009)Avatar: The Way of Water (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws