Christian Bale: 'Scènes met Peter Dinklage en Jeff Goldblum uit 'Thor: Love and Thunder' geschrapt'

Christian Bale: 'Scènes met Peter Dinklage en Jeff Goldblum uit 'Thor: Love and Thunder' geschrapt'

Tijdens een interview bekent Christian Bale dat hij in Thor: Love and Thunder (2022) heeft gewerkt met Peter Dinklage en Jeff Goldblum, maar de scenes zijn uit de bioscooprelease geknipt. In Avengers: Infinity War (2018) speelde Dinklage Eitri en Goldblum speelde The Grandmaster in Thor: Ragnarok (2017).

Ik heb mogen werken met Peter Dinklage, dat zit niet in de uiteindelijke film, maar hij is fantastisch. Ik heb met Jeff Goldblum mogen werken, hij zit ook niet in de uiteindelijke film. Zoals je ziet, belanden veel dingen op de vloer van de uitsnijderij, ook al is het prachtig briljant spul.

Christian Bale

Bale speelt de rol van Gorr the God Butcher. Het lijkt erop dat er nog meer angstaanjagende stukjes waren die niet geschikt waren voor een jonger publiek. Veel mensen hebben Bale's optreden vergeleken met de beurt van zijn vriend Heath Ledger als The Joker in The Dark Knight. Hoewel hij hem niet als een complete inspiratiebron zou noemen, is hij gevleid door de vergelijking.

De film vindt Thor op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt - een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr the God Butcher, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging het hoofd te bieden, roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en ex-vriendin Jane Foster, die – tot Thors verrassing – gebruik maakt van zijn magische hamer, Mjolnir, als de Mighty Thor. Samen beginnen ze aan een schrijnend kosmisch avontuur om het mysterie van de wraak van de God Butcher te ontrafelen en hem te stoppen voordat het te laat is.

Thor: Love and Thunder draait vanaf 6 juli in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort in de bioscoop verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort in de Bioscoop.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.3
In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.
Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThor: Love and Thunder (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws