Gemma Chan en Shawn Levy creëren tijdreis-miniserie voor Netflix

Gemma Chan en Shawn Levy creëren tijdreis-miniserie voor Netflix

Het productiebedrijf van Shawn Levy en Josh Barry, genaamd 21 laps, en Netflix gaan een bovennatuurlijke tijdreisserie maken. Als onderdeel van de algemene deal van het productiebedrijf met de streamer, hebben de twee gekozen voor The Moon Represents My Heart, de aanstaande debuutroman van Pim Wangtechawat, in een competitieve situatie en zullen het project als een miniserie ontwikkelen. Naast Levy en Barry is Gemma Chan ook uitvoerend producent.

Familie met tijdreis-krachten

The Moon Represents My Heart volgt een Brits-Chinese familie met het geheime vermogen om in de tijd te reizen. Nadat de ouders zijn verdwenen, zoeken hun zoon en dochter in de loop van de tijd naar hen terwijl ze zelf volwassen worden. Het boek wordt komend voorjaar gepubliceerd. In 21 Laps zal Emily Morris, die het boek naar Netflix bracht, samen met manager Moera Ainai toezicht houden op het project voor de producenten.

Van dezefde maker als van The Adam Project

Er is nog geen releasedatum bekend van de nieuwe miniserie. Ook is er nog geen officiële titel bekend, maar mogelijk zal deze hetzelfde heten als het boek. Levy regisseerde eerder Free Guy (2021), die nu op Disney+ is te zien, en The Adam Project (2022) met Ryan Reynolds in de hoofdrol, een Netflix-Original.

Beeld: via depositphotos
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws