Rocket krijgt grotere rol in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3', ook details bekend over 'nieuwe Gamora'

Rocket krijgt grotere rol in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3', ook details bekend over 'nieuwe Gamora'

Het jaarlijkse Comic-Con in San Diego is ook dit keer goed voor veel nieuws en trailer rond bekende filmreeksen en aankomende titels. Zo onthult Marvel er tijdens de conventie eerste beelden van Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023). Regisseur James Gunn doet tevens een boekje open over de personages, zo zal Bradley Coopers Rocket meer te zien zijn in de nieuwe film.

Origin story van Rocket komt voorbij in laatste Guardians of the Galaxy-film

Regisseur James Gunn was aanwezig bij het Guardians-panel op Comic-Con en bevestigt hier nogmaals dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 echt de laatste film in de reeks zal zijn. "Dit is het einde van dat verhaal. Het spijt me. Sommige verhalen hebben een einde. Het betekent niet dat iedereen sterft."

De trailer die werd vertoond tijdens het panel is nog niet online uitgekomen, maar vertoont volgens aanwezige journalisten een teaser naar het oorsprongsverhaal van Rocket, de wasbeer die van vrijwel alles wapens weet te maken. Gunn noemt het beestje het meest trieste wezen in het universum en vertelt dat zijn oorsprong verder zal worden uitgewerkt in deel 3.

Gamora uit het verleden vervangt oude Gamora

In de trailer is tevens Gamora te zien die haar mede-Guardians niet meer herkent. Dit is namelijk niet de Gamora die zich aansloot bij de groep die wordt geleid door Star-Lord (Chris Pratt), maar een andere Gamora die ze in het verleden tegenkwamen tijdens Avengers: Endgame (2019). In Guardians 3 wordt haar personage meer ontdekt en zien we hoe zij zich ontvouwt na de gebeurtenissen in Endgame.

Guardians 3 vanaf 2023 in de bioscoop

Het Guardians-team kwam recent nog voorbij in Thor: Love and Thunder (2022). Komende december zijn ze eerst te zien in een Guardians of the Galaxy Holiday Special op Disney+, waarna de groep vanaf mei 2023 weer op het witte doek te bewonderen is in Vol. 3.

Beeld: Still 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsGuardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws