Na 'The Most Hated Man on the Internet' kijk je op Netflix naar deze net zo bizarre docuserie

Na 'The Most Hated Man on the Internet' kijk je op Netflix naar deze net zo bizarre docuserie

Heb jij ook zo genoten van docuserie The Most Hated Man on the Internet (2022) op Netflix en ben je nu op zoek naar net zo bizarre verhalen? Eén van de verborgen parels op de streamingdienst is Wild Wild Country (2018), met mogelijk een nog aangrijpender verhaal dan The Most Hated Man on the Internet.

Andere handige pagina's:

In het begin van de jaren tachtig verhuist goeroe Bhagwan Shree Rajneesh van India naar de stad Antelope in Oregon, VS. Hij koopt een grote ranch en richt daar een commune op voor zijn volgelingen, waarbij hij een hele stad van de grond opbouwt.

De plaatselijke bevolking reageert slecht op hun nieuwe buren, wat resulteert in een zeer vijandelijke relatie tussen de twee partijen. De spanningen lopen uiteindelijk hoog op in een reeks bizarre gebeurtenissen. Uiteindelijk raken de wetshandhavingsautoriteiten, staats- en federale, erbij betrokken.

Wild Wild Country (2018)
8.1
Kijk op Netflix • Wanneer 's werelds meest controversiële goeroe, Bhagwan Shree Rajneesh (ook wel Osho) een utopische stad diep in de woestijn van Oregon ontwikkelt, escaleert het conflict met de lokale bevolking tot een nationaal schandaal.

Wild Wild Country is nu te zien op Netflix. Heb je deze serie al gezien? Bekijk dan ook eens onze Top 100 beste docuseries op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Wild Wild Country' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsWild Wild Country (2018)The Most Hated Man on the Internet (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws