De beste nieuwe films & series op Disney+ (week 31, 2022)

De beste nieuwe films & series op Disney+ (week 31, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast nieuwe afleveringen van o.a. Only Murders in the Building (2021– ), Solar Opposites (2020– ), 9-1-1: Lone Star (2020– ) en Big Sky (2020– ) voegt Disney+ ook alle seizoenen toe van de veelgeprezen ziekenhuisserie Code Black (2015–2018), net als Pixar-film Lightyear (2022). In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.0
  Kijk op Disney+ • Een ziekenhuisserie die zich afspeelt op de drukste SEH van de VS. De toestroom van patiënten is soms zo groot dat de artsen en verpleegkundigen die hen moeten behandelen niet over de benodigde middelen beschikken om dat te doen - waardoor een situatie ontstaat die Code Black wordt genoemd.
 2. 7.1
  Kijk op Disney+ • Erik en Adam zijn identieke tweelingbroers die een heel ander leven leiden. Erik is een arme, zwervende surfer.
 3. 7.1
  Kijk op Disney+ • 'Dertigers' vertelt het verhaal van een vriendengroep van zes dertigers die elkaar leerden kennen op school en daarna in of rond Antwerpen bleven hangen.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.1
  Kijk op Disney+ • Drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen, raken er na de moord op een buurman zelf in verwikkeld als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.
 2. 8.0
  Kijk op Disney+ • Een familie van buitenaardse wezens verhuist naar Midden-Amerika, waar ze nadenken over de vraag of het leven daar beter is of op hun thuisplaneet.
 3. 7.1
  Kijk op Disney+ • 'High School Musical: The Musical: The Series' volgt een groep leerlingen die aftellen naar de openingsavond van de allereerste productie van 'High School Musical' van hun school ooit.
 4. 7.0
  Kijk op Disney+ • Owen Strand is een geraffineerde brandweerman uit Manhattan. Hij is de enige overlevende van zijn kazerne tijdens de aanslag van 11 september 2001.
 5. 7.0
  Kijk op Disney+ • Voormalig soap-hunk Fabián Delmar leeft zijn leven in vergetelheid na zijn hoogtijdagen in de jaren '90 als hoofdrolspeler in de serie 'Jij zult de mijne zijn'.
 6. 6.8

  Big Sky (2020– )

  Seizoen 2, aflevering 17
  Kijk op Disney+ • Privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt bundelen hun krachten samen met de vervreemde vrouw van Cody, ex-politieagent Jenny Hoyt.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een reeks films toe, waaronder gloednieuwe Pixar-film Lightyear (2022). Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 8.3
  Kijk op Disney+ • Wanneer kleuterleider Lucas (Mads Mikkelsen) door de vijfjarige Klara ten onrechte wordt beschuldigd van misbruik, verandert zijn leven van het ene op het andere moment in een nachtmerrie.
 2. 7.2
  Kijk op Disney+ • 'Prey' speelt zich af in de Comanche-natie 300 jaar geleden en is het verhaal van een jonge vrouw, Naru, een getalenteerde, sterke krijger.
 3. 7.2
  Kijk op Disney+ • Neem een kijkje achter de schermen met meeslepende beelden van het maken van 'Ms. Marvel', samen met interviews met de cast en crew op de set van de serie, terwijl we kijken hoe Iman Vellani's personage Kamala Khan, de favoriete superheld van de fans, voor onze ogen tot leven komt.
 4. 5.9
  Kijk op Disney+ • 'Lightyear' is het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks.
 5. 5.6
  Kijk op Disney+ • Finn organiseert een verrassingsvakantie voor zijn vrienden: een Galactische sterrencruise op de Halcyon! Maar zijn plan loopt al snel in het honderd als hij zijn vrienden uit het oog verliest.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Lightyear' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws