Filmmaker Kevin Smith vreest dat Warner Bros. ook 'The Flash' zal schrappen

Filmmaker Kevin Smith vreest dat Warner Bros. ook 'The Flash' zal schrappen

Kevin Smith heeft zich uitgesproken over de bezuinigingen bij Warner Bros. en vreest dat het cancelen van de, zo goed als afgeronde film, Batgirl slechts het begin is van iets groters. Volgens Smith is het goed mogelijk dat het schrappen van Batgirl slechts een poging was om te peilen wat het voor het bedrijf doet voordat er een beslissing wordt genomen over de toekomst van The Flash.

Warner Bros. bezuinigt

Smith die voor velen voornamelijk bekend zal zijn als Silent Bob uit Clerks. (1994), kreeg onlangs zelf ook te maken met de bezuinigingen van Warner Bros.. Er ging een streep door een aflevering van DC's Strange Adventures waarin hij Nicolas Cage hoopte te strikken voor de rol van Bizarro. Behalve dit project ging er ook een streep door de geplande vervolgfilm op Scoob! (2020). Ook voor deze film was de productie bijna rond. Inmiddels zijn de bezuinigingen zo serieus dat Smith twijfelt aan de toekomst van The Flash.

Ik weet dat ze gezegd hebben dat The Flash veilig is, maar het zou me niet verbazen als ze op verkenning uit zijn en zoiets hebben van: laten we eens kijken wat ze zeggen als we Batgirl annuleren. Als dat niet slecht gaat, denken ze misschien wel dat The Flash net zo goed geannuleerd kan worden. The Flash is al problematisch, want hoe gaan ze die film aan de man brengen zonder een hoofdrolspeler die op pad kan om de pers te woord te staan?

Kevin Smith

Het gedrag van Ezra Miller

Smith heeft het over hoofdrolspeler Ezra Miller die de afgelopen tijd meerdere keren negatief in het nieuws is geweest. Hij is betrokkenen bij meerdere juridische geschillen. Zo werd de acteur gearresteerd voor wanordelijk gedrag en intimidatie in Hawai en wordt hij beschuldigd van het verleiden en manipuleren van een 18-jarige. De studio ziet geen toekomst meer in samenwerking met de acteur en Warner Bros. zou zelfs getwijfeld hebben of ze de film nog wel moeten uitbrengen door de toestanden. Het budget van The Flash is meer dan het dubbele van dat van Batgirl en dat maakt de overweging om de film te schrappen niet gemakkelijker. Het annuleren van The Flash zal waarschijnlijk ook het einde betekenen van de langverwachte terugkeer van Michael Keaton als Batman.

Voorlopig staat The Flash nog steeds gepland voor 21 juni 2023.

The Flash (2023)
'The Flash' is een film uit 2023 in het genre actie / avontuur. In de film, geregisseerd door Andy Muschietti, spelen onder anderen Ezra Miller en Ben Affleck.
Beeld: Still 'The Flash' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThe Flash (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws