Amazon Prime Video-serie met Chris Pratt overtreft verwachtingen

Amazon Prime Video-serie met Chris Pratt overtreft verwachtingen

Sinds begin juli is op Amazon Prime Video de serie The Terminal List (2022– ) met Chris Pratt in de hoofdrol te zien. Terwijl critici weinig onder de indruk zijn van de serie, liegen de kijkcijfers er niet om. De thriller valt bij het publiek een stuk beter in de smaak.

The Terminal List gaat over een US Navy Seal die naar huis terugkeert en probeert uit te vinden hoe en waarom zijn peloton in een hinderlaag liep en zo omkwam op het slagveld. De serie is gebaseerd op een boekenreeks geschreven door voormalig Navy Seal Jack Carr.

Beoordeling van kijkers vs critici

Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een gemiddelde beoordeling van 40/100, een serie die je gerust kunt missen zou je denken, maar de kijkers beoordelen de serie geheel anders, 94/100. Op IMDB scoort de serie eveneens alles behalve slecht en ontvangt The Terminal List gemiddeld een 8,1 van meer dan 50.000 kijkers. De thrillerserie is de op één na best bekeken serie via een streamingdienst in de Verenigde Staten.

Deze serie is niet voor critici

Auteur Carr besprak de verdeeldheid in waardering voor de serie in een interview:

We hebben de serie niet voor critici gemaakt. De serie is gemaakt voor het grote publiek, voor soldaten, matrozen, leden van de luchtmacht en marine die naar Afghanistan zijn afgereisd.

Naam Auteur
The Terminal List (2022– )
8.0
Kijk op Prime Video • 'The Terminal List' volgt marinier James Reece (Chris Pratt) nadat zijn volledige peloton in een hinderlaag terechtkomt.
Beeld: Still 'The Terminal List' via TMDB
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoThe Terminal List (2022– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws