'The Sandman'-makers al begonnen aan seizoen 2

'The Sandman'-makers al begonnen aan seizoen 2

The Sandman (2022– ) is nog maar net uit maar de makers van de nieuwe Netflix-serie zitten met hun hoofden al bij seizoen 2. Hoewel Netflix nog officieel groen licht moet geven, wordt er al gewerkt aan het script, zo onthult producent David S. Goyer in een interview met Den of Geek.

Werk aan seizoen 2 al begonnen

De makers hebben dus vertrouwen in hun fantasyserie en willen – mocht Netflix The Sandman verlengen – op tijd beginnen met het verhaal. Als Goyer wordt gevraagd hoe ze het dit keer gaan aanpakken, benadrukt de uitvoerend producent vooral dat het dit keer makkelijker zal zijn.

In sommige opzichten is het makkelijker omdat we het publiek de basisideeën hebben bijgebracht. We hebben laten zien hoe het dromende leven de wakkere wereld kan beïnvloeden.

David S. Goyer, uitvoerend producent

Afhankelijk van kijkcijfers seizoen 1

Of een tweede seizoen er daadwerkelijk komt, hangt bij Netflix altijd af van één factor: de kijkcijfers. Als genoeg abonnees de serie een kans geven, lijkt een verlenging onvermijdelijk; vooral gezien de doorgaans positieve reacties vanuit de kijkers en een enthousiaste score van 8,1 op IMDb. De serie valt dus overduidelijk in de smaak, toch is het Netflix die uiteindelijk de knoop zal doorhakken of The Sandman door mag. Zo werkten de makers van Cowboy Bebop (2021) ook al aan het script van seizoen 2 toen de streamingdienst de serie cancelde.

The Sandman (2022– )
7.7
Kijk op Netflix • Verfilming van Neil Gaimans populaire stripboekenserie 'The Sandman'. Morpheus, de Lord of Dreams, weet zich na 105 jaar gevangenschap door sterfelijke mensen op aarde te bevrijden.
Beeld: Still 'The Sandman' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Sandman (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws