Twee tieners handelen in nep-ID's in aankomende misdaadserie van Netflix

Twee tieners handelen in nep-ID's in aankomende misdaadserie van Netflix

Twee vriendinnen betreden het criminele circuit in Fakes (2022). Lukt het ze om uit de handen van de FBI te blijven? Netflix onthult vandaag de eerste trailer van de aankomende misdaadserie en maakt tevens bekend dat Fakes begin september op de streamingdienst verschijnt.

Wie vertelt de waarheid?

Zoe en Becca bouwen per ongeluk een van de grootste valse ID-imperiums in heel Noord-Amerika. Door al hun successen verhuizen ze naar een enorm penthouse, hebben ze meer geld dan ze weten wat ze ermee moeten doen en worden ze uiteindelijk overvallen door de FBI. Eén van de twee eindigt in de gevangenis, de ander niet. We volgen steeds de twee kanten van hun verhaal. Wie vertelt de waarheid?

Van Warrior Nun-producent

De serie is gemaakt door David Turko, die eerder meewerkte als producent aan Warrior Nun (2020– ). De hoofdrollen worden gespeeld door Yellowjackets-actrice Mya Lowe, Emilija Baranac en Jennifer Tong.

Afbeelding via Netflix / David Astorga
Afbeelding via Netflix / David Astorga

Releasedatum op Netflix

Fakes is vanaf 2 september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Fakes (2022)
6.4
Kijk op Netflix • Tienervriendinnen Zoe en Becca bouwen hun eigen imperium van valse id's op, maar als de zaken goed beginnen te lopen, wordt hun criminele leven veel te echt.
Beeld: Still 'Fakes' via Netflix / David Astorga
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sFakes (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws