'Grease' vanavond op tv ter ere van recent overleden Olivia Newton-John

'Grease' vanavond op tv ter ere van recent overleden Olivia Newton-John

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de muzikale klassieker Grease (1978).

Danny Zuko (John Travolta) en Sandy Olsson (Olivia Newton-John) zijn verliefd op elkaar. Ze brengen tijd door op het strand, en als ze terug naar school gaan, weet geen van beiden dat ze allebei naar Rydell High gaan. Danny is de leider van de T-Birds, een groep van greasers, terwijl Sandy rondhangt met de Pink Ladies, een groep van roze-dragende meisjes geleid door Rizzo (Stockard Channing). Wanneer ze elkaar tegen het lijf lopen op Rydells eerste pep rally, is Danny echter niet meer dezelfde Danny van het strand.

Eerder deze week overleed hoofdrolspeelster Olivia Newton-John op 73-jarige leeftijd. Collega John Travolta eert haar op Instagram. "Je impact was ongelooflijk. Ik hou zoveel van je," schrijft de acteur.

Grease is vanavond om 20:30 uur te zien op Net 5. De film is nu ook te zien op Netflix en via Pathé Thuis.

Heb je Grease al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Grease (1978)
7.2
Kijk op Pathé Thuis • Sandy (Olivia Newton-John), is een onschuldig dametje dat in de zomer verliefd wordt op Danny Zuko (John Travolta).
Beeld: Still 'Grease' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsGrease (1978)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws