'Spider-Man: No Way Home' met Tom Holland nu te zien op Netflix

'Spider-Man: No Way Home' met Tom Holland nu te zien op Netflix

Tom Holland slingert Netflix binnen met Spider-Man: No Way Home (2021). De veelgeprezen superheldenfilm, het vervolg op Spider-Man: Far From Home (2019), is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

Doordat Mysterio (Jake Gyllenhaal) aan de wereld verklapte dat Spider-Man eigenlijk Peter Parker (Tom Holland) is, keert de scholier nu naar Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) om deze onthulling ongedaan te maken. Maar de spreuk gaat goed mis en brengt een aantal oude schurken bij ons terug. Het is nu het lot van alle figuren uit de andere universums om te sterven, zo legt Strange uit, maar Parker lijkt hier niet aan willen mee te werken.

Spider-Man: No Way Home werd zó goed bezocht in de bioscoop, dat het zelfs wereldwijd de populairste bioscoopfilm van 2021 werd. Benieuwd of de film echt de moeite waard is? Lees hier onze recensie.

Spider-Man: No Way Home is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws