Nieuwe horrorfilm van 'Get Out'-regisseur vanaf deze week te zien

Nieuwe horrorfilm van 'Get Out'-regisseur vanaf deze week te zien

Jordan Peele, de Oscarwinnende regisseur achter de veelgeprezen horrorfilm Get Out (2017) en Us (2019), brengt deze week zijn nieuwste film uit in ons land: Nope (2022). De sciencefictionhorror draait vanaf komende donderdag in de bioscoop.

UFO?

Nadat willekeurige objecten uit de lucht vallen en de dood van de vader van ranch-eigenaren OJ en Emerald Haywood tot gevolg hebben, proberen ze met de hulp van tech-verkoper Angel Torres en documentairemaker Antlers Holst videobewijs van een ongeïdentificeerd vliegend object vast te leggen.

Weer met Daniel Kaluuya

De hoofdrol wordt gespeeld door Daniel Kaluuya, die tevens de hoofdrol speelde in Get Out. Daarnaast komen zangeres en actrice Keke Palmer, Brandon Perea en Minari-ster Steven Yeun voorbij. Peele schreef zelf het script van zijn derde regieproject.

Nope (2022)
7.0
De inwoners van een klein gehucht in het binnenland van Californië zijn getuige van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.

Deze week in de bioscoop

Nope draait vanaf komende donderdag 18 augustus in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films in de bioscoop deze week kun je hier terecht.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Nope' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsNope (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws