Marvel-serie 'She-Hulk: Attorney at Law' vanaf vandaag te zien op Disney+

Marvel-serie 'She-Hulk: Attorney at Law' vanaf vandaag te zien op Disney+

Maak kennis met Jennifer Walters, oftewel She-Hulk. Vanaf vandaag is op Disney+ de eerste aflevering te zien van de gloednieuwe Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law (2021–2022); inclusief heel veel bekende Marvel-personages!

Advocaat en nichtje van Bruce Banner

Dit keer is het niet Bruce Banner die in de spotlight staat, maar Jennifer Walters. Zij wordt gespeeld door Tatiana Maslany en is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van "Superhuman law" én toevallig de nicht van Bruce Banner. Door omstandigheden die nog niet bekend zijn (in de comics is het via een bloedtransfusie), heeft ze krachten gekregen die vergelijkbaar zijn met die van haar neef, die haar nu probeert te leren hoe ze die kan gebruiken.

Kijk She-Hulk: Attorney at Law nu op Disney+! 🍿

Bekende Marvel-personages keren terug

Niet alleen keert Mark Ruffalo terug als Bruce Banner, ook Tim Roth, die The Abomination speelde in The Incredible Hulk (2008), zal in She-Hulk te zien zijn, net als Benedict Wong als Wong uit Doctor Strange (2016) én Charlie Cox als Daredevil. Tot slot is in de trailer ook kort Frog-Man te zien, of in ieder geval een personage dat hierop lijkt. Wie dit nieuwe personage speelt, is niet bekend.

She-Hulk: Attorney at Law (2021–2022)
5.2
Kijk op Disney+ • Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner.

Vanaf vandaag wekelijkse afleveringen op Disney+

De eerste aflevering van She-Hulk: Attorney at Law is nu te zien op Disney+. Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering op de streamingdienst. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Afbeelding via Marvel Studios / Disney+
Afbeelding via Marvel Studios / Disney+
Beeld: Still 'She-Hulk: Attorney at Law' via Marvel Studios / Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsShe-Hulk: Attorney at Law (2021–2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws