Zac Efron brengt bier naar een oorlogsgebied in de trailer van 'The Greatest Beer Run Ever'

Zac Efron brengt bier naar een oorlogsgebied in de trailer van 'The Greatest Beer Run Ever'

Zac Efron schittert in de trailer van The Greatest Beer Run Ever (2022), een gloednieuwe, waargebeurde film van Apple TV+. Een optimistisch idee om de soldaten te laten zien dat Amerika om ze geeft, verandert al snel in een gevecht op leven en dood. Het klinkt te gek om te bedenken, maar het verhaal is toch echt gebaseerd het waargebeurde verhaal van Chickie Donohue.

Een bizar verhaal

De film volgt Efrons karakter als hij in 1967 New York verlaat om bier te brengen naar zijn jeugdmaten in het leger terwijl ze in Vietnam vechten. Als hij eenmaal is aangekomen, blijkt terugkeren een stuk lastiger dan gedacht…

Sterrencast

Naast Efron gaan de hoofdrollen naar Gladiator-ster Russell Crowe en Lost in Translation-ster Bill Murray. Verder bestaat de cast uit onder anderen Kyle Allen, Jake Picking, Will Ropp, Archie Renaux, Christopher Reed Brown, Joe Adler, MacGregor Arney en Hal Cumpston.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

The Greatest Beer Run Ever volgende maand op Apple TV+

The Greatest Beer Run Ever is vanaf 30 september te zien op Apple TV+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Apple TV+.

The Greatest Beer Run Ever (2022)
6.6
Dramafilm over een man die in 1967 besluit New York te verlaten en naar Vietnam te reizen, om bier te brengen naar zijn jeugdvrienden die daar in het leger vechten.
Beeld: Still 'The Greatest Beer Run Ever' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Apple TV+The Greatest Beer Run Ever (2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws