De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon (week 33)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon (week 33)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Amazon Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Look Both Ways

Look Both Ways (2022)
6.3
Kijk op Netflix • Aan de vooravond van haar afstuderen, verdeelt Natalie haar leven in parallelle realiteiten: een waarin ze zwanger wordt en in haar geboortestad blijft om haar kind op te voeden en een andere waarin ze naar LA verhuist om haar droomcarrière na te jagen.

Alma (seizoen 1)

Alma (2022– )
6.2
Kijk op Netflix • Nadat de meesten van haar klasgenoten zijn gestorven bij een bizar ongeluk, lijdt Alma aan geheugenverlies. Ze probeert te achterhalen wat er is gebeurd en wie ze is.

Disney+

She-Hulk: Attorney at Law (aflevering 1)

She-Hulk: Attorney at Law (2021– )
4.9
Kijk op Disney+ • Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner.

Niemand in de stad

Niemand in de stad (2018)
7.1
Kijk op Disney+ • Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp.

HBO Max

The Office (alle seizoenen)

The Office (2005–2013)
9.0
Kijk op HBO Max • De mockumentary 'The Office' gaat over het dagelijks leven van het kantoorpersoneel van de fictieve Dunder-Mifflin Paper Company in Scranton, Pennsylvania.

John Wick 3: Parabellum

John Wick 3: Parabellum (2019)
7.4
Kijk op HBO Max • John Wick (Keanu Reeves) is terug met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan.

Videoland

The Rookie (seizoen 3)

The Rookie (2018– )
8.0
Kijk op Videoland • John Nolan is net veertig. Hij bevindt zich op een keerpunt in zijn leven: hij is net gescheiden van zijn vrouw en zijn zoon gaat naar de universiteit.

Ronnie (seizoen 2)

Ronnie (2021– )
Kijk op Videoland • Ronnie Flex wordt gevolgd in de spannendste tijd van zijn leven. Na lang struggelen vond hij de liefde voor muziek terug en bereidt hij zich voor op zijn langverwachte albumrelease.

Amazon Prime Video

Chasing Life (seizoen 1 & 2)

Chasing Life (2014–2015)
7.8
Kijk op Prime Video • April, een ambitieuze journaliste, probeert haar ambitieuze carrière te combineren met haar gezin en een nieuwe romance op kantoor.

Shot Caller

Shot Caller (2017)
7.3
Kijk op Prime Video • Het perfecte leven van Jacob staat plotseling op zijn kop als hij na een gezellige avond met vrienden aangeschoten achter het stuur stapt en een ongeluk veroorzaakt waarbij zijn beste vriend overlijdt.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws