Dan Levy voegt zich bij de cast van 'Sex Education' seizoen 4, Netflix deelt eerste setfoto's

Dan Levy voegt zich bij de cast van 'Sex Education' seizoen 4, Netflix deelt eerste setfoto's

Emmy-winnende acteur Dan Levy is gecast voor Sex Education (2019– ) seizoen 4. Hij is één van de zeven nieuwe gezichten in dit nieuwe seizoen. Naast Levy voegen Thaddea Graham, Marie Reuther, Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James en Imani Yahshua zich toe. Ook deelt Netflix nieuwe setfoto's.

Emmy-winnende acteur

Levy staat vooral bekend om zijn rol als David Rose in Schitt's Creek (2015–2020), waarvoor hij een Emmy heeft gewonnen. Daarnaast speelt hij ook Robbie in Degrassi: The Next Generation (2001–2015) en is hij voorbijgekomen als Jonah in Modern Family (2009–2020). Welke rol hij op zich neemt in het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie, is nog niet bekend.

Dan Levy in 'Sex Education' seizoen 4
Dan Levy in 'Sex Education' seizoen 4

Ook personages die vertrekken

Deze zeven nieuwe gezichten lijken het gat te vullen dat vier oude namen achterlaten. Patricia Allison en Tanya Reynolds, die Ola en Lily speelden, hebben eerder laten weten dat ze niet terug zullen keren. Daarvoor lieten Simone Ashley en Rahkee Thakrar, die Olivia en Emily speelden, weten dat zij ook niet terugkomen.

Asa Butterfield en Mimi Keene in 'Sex Education' seizoen 4
Asa Butterfield en Mimi Keene in 'Sex Education' seizoen 4

Otis en Eric naar college

Het vierde seizoen van Sex Education zal zich vooral focussen op Otis en Eric tijdens hun eerste dagen op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek, terwijl Eric bidt dat ze niet weer verliezers zullen zijn. Maar Cavendish is een cultuurschok voor alle Moordale studenten. Ze dachten dat ze progressief waren, maar dit nieuwe college is een ander niveau. Er is dagelijkse yoga in de gemeenschappelijke tuin, een sterk gevoel van duurzaamheid en een groep kinderen die populair zijn omdat ze … aardig zijn?

Viv is helemaal weg van de studentikoze, niet-competitieve aanpak van het college, terwijl Jackson nog steeds worstelt om over Cal heen te komen. Aimee probeert iets nieuws door een kunst A niveau te halen en Adam worstelt met de vraag of het reguliere onderwijs wel iets voor hem is. In de VS beleeft Maeve haar droom aan de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van cultschrijver Thomas Molloy. Otis is gek op haar, terwijl hij zich aanpast aan het feit dat hij thuis niet enig kind is, of de enige therapeut op de campus.

Dan Levy en Emma Mackey in 'Sex Education' seizoen 4
Dan Levy en Emma Mackey in 'Sex Education' seizoen 4

Nog geen releasedatum bekend van Sex Education seizoen 4

Er is helaas nog geen releasedatum bekend voor het vierde seizoen van Sex Education. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Sex Education (2019– )
8.4
Kijk op Netflix • Een onervaren tiener die nog bij zijn moeder woont die seksuologe is, gaat samenwerken met een slimme, opstandige klasgenoot op de middelbare school om een eigen sekstherapiepraktijk te beginnen.
Beeld: Still 'Sex Education' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixSex Education (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws