Nieuw op Netflix: thrillerserie over identieke tweeling die van levens wisselen

Nieuw op Netflix: thrillerserie over identieke tweeling die van levens wisselen

Netflix verwelkomt vandaag een gloednieuwe thrillerserie: Echoes (2022). De nieuwe titel is een mysterythriller over een eeneiige tweeling die een dubbelleven leiden tot één vermist raakt. De serie is van de makers van 13 Reasons Why (2017–2020).

Mysterieuze vermissing

Leni en Gina zijn een eeneiige tweeling die sinds hun kindertijd in het geheim van leven hebben gewisseld, met als hoogtepunt een dubbelleven als volwassenen, maar als een van de zussen vermist raakt verandert alles in hun perfect opgezette wereld in chaos.

Van de makers van 13 Reasons Why

De tweeling wordt gespeeld door Michelle Monaghan. Daarnaast bestaat de cast uit Matt Bomer, Daniel Sunjata, Rosanny Zayas, Gable Swanlund, Ali Stroker en Karin Robinson. De thriller is geschreven door Vanessa Gazy, de schrijfster van Eden (2021– ).

Echoes (2022)
5.9
Kijk op Netflix • Zonder dat anderen het weten, wisselt de identieke tweeling Leni en Gina van levens. Hierdoor leven ze een dubbel leven terwijl ze langzaam volwassen worden.

Echoes vanaf vandaag op Netflix

Echoes is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk onze Top 100 beste Thrillers op Netflix.

Beeld: Still 'Echoes' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsEchoes (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws