Jason Momoa nu te zien in seizoen 3 van actieserie 'See'

Jason Momoa nu te zien in seizoen 3 van actieserie 'See'

See (2019–2022) is gestart aan het derde en tevens laatste seizoen. De eerste aflevering van de veelgeprezen actieserie met Jason Momoa is vanaf vandaag te zien op Apple TV+.

Baba Voss is terug

In seizoen 3 neemt de serie ons mee terug naar de primitieve toekomst, specifiek een jaar nadat Baba Voss (Momoa) zijn broer en vijand Edo Voss (Dave Bautista) versloeg. Baba Voss breekt daarna met zijn familie en leeft de rest van zijn leven op afstand in het bos. Maar zijn rust wordt verstoord wanneer een Trivantiaanse wetenschapper een wapen uitvindt dat mogelijk de ondergang van de mensheid kan brengen. Opnieuw heeft Baba Voss geen andere keuze dan terug te keren naar zijn dorp en zijn stam te beschermen tegen het kwaad dat volgt.

Kijk See nu op Apple TV+! 🍿

Van Peaky Blinders-maker

See is geschreven en gemaakt door Steven Knight, de man achter hitseries als Peaky Blinders (2013–2022) en Taboo (2017– ). Naast Momoa worden de hoofdrollen in seizoen 3 gespeeld door Sylvia Hoeks, Hera Hilmar en Archie Madekwe. Het slotseizoen bestaat opnieuw uit acht afleveringen.

See (2019–2022)
7.6
Kijk op Apple TV+ • In de verre toekomst blijkt een groot deel van de aardbevolking om het leven te zijn gekomen door een mysterieus virus.

Wekelijkse afleveringen op Apple TV+

De eerste aflevering van See seizoen 3 is nu te zien op Apple TV+. Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Apple TV+.

Beeld: Still 'See' via Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Apple TV+ VOD-tipsSee (2019–2022)

Meer Apple TV+

Meer Apple TV+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws