Heftige horrorserie neemt Netflix volledig over

Heftige horrorserie neemt Netflix volledig over

Iedereen heeft het erover: Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022). De gloednieuwe psychologische horrorserie op Netflix waarin Evan Peters de rol van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer op zich neemt, weet veel kijkers te trekken en neemt de streamingdienst volledig over.

Andere handige Netflix-pagina's:

Kijkcijferkanon op Netflix

Na een succesvol eerste weekend staat de nieuwe horrorserie nu op de eerste plaats in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers zijn momenteel nog niet bekend, maar Dahmer staat in meer landen bovenaan en lijkt daarmee een regelrechte hit. Helaas kan niet iedereen de serie waarderen en worden sommige kijkers kotsmisselijk door het verhaal.

Schermafbeelding via Netflix
Schermafbeelding via Netflix
Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022)
8.0
Kijk op Netflix • De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar.

Amerika's meest beruchte seriemoordenaar

Tussen 1978 en 1991 nam Jeffrey Dahmer op gruwelijke wijze het leven van zeventien onschuldige slachtoffers. Centraal staan vooral de minder bedeelde slachtoffers en hun gemeenschappen die beïnvloed werden door het systemische racisme en het falen van de politie, waardoor één van Amerika's meest beruchte seriemoordenaars meer dan tien jaar lang zijn moorddadige lusten in het zicht kon voortzetten.

Beeld: Still 'Dahmer' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws