Komt er een seizoen 3 van 'Snabba Cash' op Netflix?

Komt er een seizoen 3 van 'Snabba Cash' op Netflix?

Vanaf vorige week is op Netflix het gloednieuwe seizoen te zien van de Zweedse misdaadserie Snabba Cash (2021– ). Voor iedereen die de zes afleveringen nu al heeft bekeken, is de grote vraag: komt er een derde seizoen van de serie over techondernemer Leya? In dit artikel gaan we in op al het nieuws rond een mogelijk nieuw seizoen.

Tweede seizoen nu te zien

In seizoen 2 is er een jaar voorbij sinds de gebeurtenissen in seizoen 1. Een IPO voor Target Coach staat voor de deur en Leya lijkt succesvoller dan ooit, maar ze wordt ook gekweld door de herinneringen aan Salim. Jamal (Ardalan Esmaili) is pas gescheiden en de operationeel manager van Leya's oude basisschool. Hij vecht om zijn jonge leerlingen betere kansen te geven, maar de directie wil liever blijven snijden in het budget.

Komt er een derde seizoen van Snabba Cash op Netflix?

Ondanks de populariteit van de Zweedse misdaadserie is Snabba Cash nog niet zeker van een derde seizoen. Netflix heeft de serie vooralsnog niet verlengd. Seizoen 2 eindigde niet met een grote cliffhanger, maar er zijn zeker openingen voor meer. Strafpleiter Jens Lapidus schreef drie boeken in de reeks waar de Netflix-serie op is gebaseerd, dus wat dat betreft is de toekomst rooskleurig voor de serie. Zodra Netflix iets bekendmaakt over seizoen 3, zullen wij hierover berichten.

Alle afleveringen van Snabba Cash seizoen 2 zijn nu te zien op Netflix.

Snabba Cash (2021– )
7.6
Kijk op Netflix • Wanneer de ondernemende jetset en de criminele wereld met elkaar botsen, worden loyaliteit, vriendschappen en zakenpartners allemaal op de proef gesteld in de nooit eindigende zoektocht naar makkelijk geld.
Beeld: Still 'Snabba Cash' via Netflix / Gustav Danielsson

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSnabba Cash (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws