De top 10 populairste films & series nu op Netflix (week 39, 2022)

De top 10 populairste films & series nu op Netflix (week 39, 2022)

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week behaalt de nieuwe actiefilm Lou (2022) de eerste plaats, op de voet gevolgd door rampenfilm Moonfall (2022). Daarnaast is ook de Franse thriller Athena (2022) erg populair, net als komedie Do Revenge (2022).

In de lijst van populairste series op Netflix staat deze week Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story (2022) bovenaan. De serie heeft in de eerste week gelijk een Netflix-record verbroken. De miniserie wordt gevolgd door dramaserie Dynasty (2017–2022) door de komst van het slotseizoen. De series worden achterna gezeten door de populaire feeënserie Fate: The Winx Saga (2020–2022) en door Chesapeake Shores (2016–2022) en Snabba Cash (2021– ).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 6.1
  Kijk op Netflix • In 'Lou' woedt een enorme storm. Een jong meisje wordt ontvoerd. Haar moeder heeft geen andere keuze en gaat samen met de mysterieuze oudere buurvrouw op jacht naar de kidnapper - een reis door de wildernis die hun grenzen zal testen en donkere en schokkende geheimen uit hun verleden zal blootleggen.
 2. 5.1
  Kijk op Netflix • In 'Moonfall' komt de maan in botsing met iets mysterieus waardoor ze in ramkoers komt met onze planeet. Het is slechts een kwestie van weken voordat de botsing het leven op onze planeet volledig zal uitroeien.
 3. 6.8
  Kijk op Netflix • Uren na de tragische en onverklaarbare dood van hun jongste broer wordt het leven van drie broers volledig op zijn kop gezet.
 4. 6.3
  Kijk op Netflix • Twee tienermeisjes, Drew en Eleanor, ontmoeten elkaar en ontwikkelen een onverwachte band. Geregisseerd door Jennifer Kaytin Robinson.
 5. 6.7
  Kijk op Netflix • De verboden liefde tussen Bayou en Leanne komt aan het licht tijdens het onderzoek naar een moord.
 6. 6.6
  Kijk op Netflix • Na ontdekt te worden door een modellenscout, verandert de carrière van de Russische schoonheid Anna Poliatova van gewone marktkoopvrouw in een internationale mode-sensatie.
 7. 6.4
  Kijk op Netflix • In 'The Secret Life of Pets 2' ('Huisdiergeheimen 2') volgen we opnieuw de avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.
 8. 6.4
  Kijk op Netflix • De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen.
 9. 6.6
  Kijk op Netflix • Vince (Ed Skrein) zat vroeger in de hipste boyband die er was. Nu is hij alleen en wanhopig. Een geïmproviseerde jam met Stevie (Leo Long), een autistische drummer met een ongelooflijke gave voor ritme, ontketent een onverwachte vriendschap.
 10. 6.1
  Kijk op Netflix • 'I Came By' gaat over een jonge graffiti-artiest die een groot geheim ontdekt en zo zowel zichzelf als zijn familie in gevaar brengt.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.9
  Kijk op Netflix • De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar.
 2. 7.2
  Kijk op Netflix • Deze 'Dynasty' is een reboot van het origineel dat in 1981 startte. De serie draait om de twee rijke families de Carringtons en de Colbys die in een oneindige strijd verwikkeld zijn om macht en nalatenschap.
 3. 6.8
  Kijk op Netflix • 'Fate: The Winx Club Saga' is het coming-of-ageverhaal van vijf elfjes op Alfea, een magische kostschool in de bovennatuurlijke wereld.
 4. 7.5
  Kijk op Netflix • Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.
 5. 6.4
  Kijk op Netflix • Het leven van een mannelijke escort begint te ontsporen als hij betrokken raakt bij de familiezaken van een klant en de basisregel van zijn werk breekt:
 6. 7.6
  Kijk op Netflix • Wanneer de ondernemende jetset en de criminele wereld met elkaar botsen, worden loyaliteit, vriendschappen en zakenpartners allemaal op de proef gesteld in de nooit eindigende zoektocht naar makkelijk geld.
 7. 7.7
  Kijk op Netflix • Een brandende muurschildering onthult de geheime relaties van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast met de gevolgen leven.
 8. 6.0
  Kijk op Netflix • Als de vrouw van een miljardair verdwijnt, moet de Noorse politie de waarheid achterhalen tussen de hysterische pers en bedrieglijke informanten.
 9. 8.5
  Kijk op Netflix • 'Cobra Kai' speelt zich 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karatetournooi in 1984 af. Johnny Lawrence is op zoek naar verlossing enstaat op het punt zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen.
 10. 8.7
  Kijk op Netflix • 'The Crown' is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en volgt de politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Lou' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws