'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'-producent Brian Gay geeft update over de bioscoopfilm

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'-producent Brian Gay geeft update over de bioscoopfilm

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) is een film waar al enige tijd door jong en oud naar uitgekeken wordt. De releasedatum staat al vast, de film is vanaf 15 februari in de bioscoop te zien, maar wanneer krijgen we de eerste beelden te zien? Producent Brian Gay komt met goed nieuws.

Eerste trailer deze herfst te zien

Volgens Gay duurt het niet lang meer voordat we de eerste trailer kunnen aanschouwen. Deze herfst kunnen we de eerste beelden al verwachten. De films zijn wereldwijd ontzettend populair en wijken door hun ontspannen en hilarische stijl enigszins af van andere Marvel-films.

De grootste Ant-Man-film

De Ant-Man-films gaan over Scott Lang die door buitengewone technologie zijn formaat kan veranderen van zo klein als een mier, tot zo groot als een reus. In zijn derde solofilm zal Ant-Man het opnemen tegen Kang de veroveraar. Gay besprak in een interview hoe de planning voor de langverwachte film eruit ziet. Hij liet weten dat ook hij dolenthousiast is om meer van de nieuwe productie te laten zien en dat het publiek zich klaar kan maken voor een groot Ant-Man-avontuur:

We hebben altijd gegrapt dat Ant-Man-films klein zijn, maar deze wordt groots! We hebben al het een en ander kunnen laten zien op het D23-evenement en deze herfst zullen we in de aanloop naar de première van volgend jaar, nog meer laten zien. Het is zo leuk om de hele familie weer bijeen te hebben. Ze gaan op een groot avontuur.

Brian Gay

Marvel voert nieuwe strategie

De aanpak om zo lang te wachten met het uitbrengen van een trailer, wijkt af van Marvels doorsnee techniek om vijf maanden voor de release mondjesmaat al met beelden te komen. Deze nieuwe methode maakt deel uit van Marvels nieuwe strategie. De studio zou gemerkt hebben dat het wachten met uitbrengen van trailers nog meer hype opbouwt. Nu is het alleen nog maar hopen dat de hype kan worden waargemaakt.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)
Scott Lang en Hope Van Dyne verkennen samen met Hank Pym en Janet Van Dyne het Kwantumrijk, waar ze in contact komen met vreemde wezens en een avontuur aangaan dat verder gaat dan wat ze voor mogelijk hielden.

Ant-Man and the Wasp: Quatumania draait vanaf 15 februari 2023 in de bioscoop.

Beeld: Still 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsAnt-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws