Script van Keanu Reeves' nieuwste Netflix-project 'BRZRKR' afgerond

Script van Keanu Reeves' nieuwste Netflix-project 'BRZRKR' afgerond

Terwijl het gros van de Keanu Reeves-fans zich focust op de binnenkort te verschijnen actiefilm John Wick: Chapter 4 (2023), maakt de acteur enorme sprongen met zijn nieuwste project BRZRKR. Scenarist Mattson Tomlin onthulde dit weekend dat het script klaarligt.

Tomlin, bekend van onder meer Mother/Android (2021), Little Fish (2020) en The Batman (2022), kondigde het heugelijke nieuws zelf aan via Twitter. Aan zijn bericht voegt hij een foto toe waarin de woorden "CUT TO BLACK -- THE END" te lezen zijn.

Eerder dit jaar besprak Tomlin samen met Reeves BRZRKR. Hij vertelde dat hij de druk op zijn schouders voelde om het succes voort te zetten dat de andere BRZRKR-makers hebben bereikt. Reeves vertelde wat het idee achter de serie is:

We werken samen met Netflix, die erg cool is. Ze laten ons een R-rated verhaal maken. Mijn ambitie of hoop is om een verfilmde versie van de strip te maken, er zullen overeenkomsten zijn zoals de hoofdpersonen, maar we willen ook nieuwe dingen kunnen doen.

Keanu Reeves
BRZRKR
Kijk op Netflix • De man die alleen bekend staat als "B" is half-sterfelijk en half-god, vervloekt en gedwongen tot geweld. Maar na eeuwen over de aarde gezworven te hebben, heeft B misschien eindelijk een toevluchtsoord gevonden − werkend voor de Amerikaanse regering om de gevechten te voeren die te gewelddadig en te gevaarlijk zijn voor ieder ander.

Er is nog geen nieuws bekend over wanneer de opnames beginnen of vanaf wanneer BRZRKR op Netflix te zien is.

Beeld: via Depositphotos
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixBRZRKR

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws