Netflix bevestigt spin-off van hitserie 'Bling Empire'

Netflix bevestigt spin-off van hitserie 'Bling Empire'

Het universum van de reality-serie Bling Empire (2021– ) wordt verder uitgebreid. Op de dag dat het nieuwe derde seizoen te streamen is op Netflix, kunnen we ook uitkijken naar een spin-off, die zich zal afspelen in New York: Bling Empire: New York.

De nieuwe Kardashians?

Toen de trailer van het oorspronkelijke eerste seizoen gedeeld werd, riep Bling Empire direct associaties op met de langlopende realityserie Keeping Up with the Kardashians (2007–2021), die bovendien bedacht werd door de man wiens bedrijf (Jeff Jenkins Productions) ook verantwoordelijk is voor deze nieuwe serie. In Bling Empire, dat ook wel omschreven wordt als een real-life Crazy Rich Asians, volgen we een groep rijke vrienden van Aziatisch-Amerikaanse afkomst die een glamoureus leven leiden in miljoenenstad Los Angeles.

Nederlandse inbreng

Het derde seizoen, dat zogezegd vanaf vandaag te streamen is op Netflix, loopt vooruit op een later te verschijnen spin-off, die het drama verplaatst naar New York. Eén van de namen die al bevestigd is, is die van Dorothy Wang, die al te zien was in het tweede seizoen van de serie. Bling Empire: New York wordt gemaakt door hetzelfde bedrijf dat ook de originele serie realiseerde, waarbij verder nog opvalt dat de Nederlander Reinout Oerlemans (Komt een vrouw bij de dokter, Nova Zembla) ook optreedt als producent.

Bling Empire (2021– )
5.8
Kijk op Netflix • 'Bling Empire' volgt een rijke groep Aziatische en Aziatisch Amerikaanse vrienden (en vijanden) in Los Angeles waarvan de nachten gevuld zijn met fantastische feesten en dure aankopen.

Teaser

Het is nog wachten op een releasedatum van de spin-off, maar Netflix publiceerde gister al wel de teaser van het eerste seizoen, die je hieronder kunt bekijken.

Bling Empire: New York
Kijk op Netflix • 'Bling Empire: New York' volgt een groep rijke, verfijnde en hilarische Aziatische-Amerikanen uit New York City, waar de kwaliteit van onroerend goed wordt afgemeten aan het adres, niet aan de oppervlakte.
Beeld: Still 'Bling Empire' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixBling Empire (2021– )Bling Empire: New York

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws