Regisseur Francis Lawrence laat zich uit over 'The Hunger Games'-prequel 'The Ballad of Songbirds and Snakes'

Regisseur Francis Lawrence laat zich uit over 'The Hunger Games'-prequel 'The Ballad of Songbirds and Snakes'
26 juli 2020 om 08:43

Francis Lawrence is terug om na het verfilmen van drie andere The Hunger Games-films aan de slag te gaan met de prequel. Suzanne Collins schreef het nieuwe deel genaamd The Ballad of Songbirds and Snakes en daarin onderzoekt ze een geheel nieuw standpunt: dat van een 18-jarige Coriolanus Snow, lang voordat hij president wordt van Panem.

The Ballad of Songbirds and Snakes
Deze prequel van 'The Hunger Games' zal zich richten op een 18-jarige Coriolanus Snow, jaren voordat hij de tirannieke president van Panem zou worden.

Lawrence liet weten dat hij het geweldig vindt om weer terug te duiken in deze wereld, maar dan vanuit een nieuwe invalshoek.

Ik had een geweldige tijd tijdens het regisseren van drie van de vier films. Het is een geweldige groep mensen, ik houd van Suzanne Collins en ik houd van de wereld. Ik heb altijd gehouden van de thematische relevantie en de ideeën achter de boeken en verhalen.

Hij denkt dat het nu een goede tijd is om terug te keren, want hoewel hij dat graag wilde, zag hij het niet zitten als dat idee alleen vanuit de studio kwam: "Ik wilde altijd graag terugkeren naar de wereld, maar ik wilde zeker zijn dat het van een natuurlijke plek kwam voor mij, en dat was altijd vanuit Suzanne."

Lawrence werd op de hoogte gebracht van het nieuwe deel door een persoonlijk telefoontje van Collins, al "wilde ze me niet spoileren zodat ik van het lezen zou genieten". Niet alleen kijkt Lawrence uit naar het project, hij geeft ook al aan dat het "script al goed vordert".

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 2'
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsThe Ballad of Songbirds and Snakes

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten