De beste nieuwe films & series op Disney+ (week 43, 2022)

De beste nieuwe films & series op Disney+ (week 43, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast weer een gloednieuwe aflevering van The Walking Dead (2010–2022) seizoen 11 is deze week ook het tweede seizoen van The Mysterious Benedict Society (2021–2022) gestart op Disney+. Ook verschenen seizoen 1 tot en met 4 van The Good Doctor (2017– ). In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.6

  Boris (2007‑ )

  Nieuw! Seizoen 1-4
  Kijk op Disney+ • Meer dan tien jaar zijn verstreken, en het team van Boris is niet langer werkzaam voor de omroep, maar voor een supermachtig platform.
 2. 8.2
  Kijk op Disney+ • Een zesdelige serie met verhalen over de Jedi uit het prequel-tijdperk. Een kijkje in het leven van twee heel verschillende Jedi:
 3. 8.1
  Kijk op Disney+ • Een jonge chirurg met Savant syndroom is aangenomen op de pedriatrishe eenheid van een prestigieus ziekenhuis.
 4. 8.0
  Kijk op Disney+ • Eliseo is de conciërge van een luxueus appartementencomplex. Op het eerste gezicht is Eliseo vriendelijk en gehoorzaam.
 5. Kijk op Disney+ • Docuserie met zeldzame beelden en persoonlijke details over de trendsetters die de Amerikaanse cultuur hebben gevormd.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.4

  Andor (2022‑ )

  Seizoen 1, aflevering 8
  Kijk op Disney+ • De avonturen van de rebellenspion Cassian Andor tijdens de vormingsjaren van de Rebellion voorafgaand aan de gebeurtenissen van 'Rogue One:
 2. 8.2
  Kijk op Disney+ • Een zesdelige serie met verhalen over de Jedi uit het prequel-tijdperk. Een kijkje in het leven van twee heel verschillende Jedi:
 3. 8.2
  Kijk op Disney+ • In 'Welcome to Wrexham' leren Rob McElhenney en Ryan Reynolds de op twee na oudste professionele footballclub ter wereld te runnen.
 4. 8.1
  Kijk op Disney+ • In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.
 5. 7.8

  Sumo Do, Sumo Don't (2022‑ )

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1 en 2
  Kijk op Disney+ • Ryota Moriyama, laatstejaars op de Kyoritsu-universiteit, krijgt een baan aangeboden bij een topbedrijf, maar wordt gedumpt door Saki Nishino.
 6. 7.7

  Pink Lie (2022‑ )

  Seizoen 1, aflevering 5
  Kijk op Disney+ • Bestaat onvoorwaardelijke liefde? Jonge mannen en vrouwen betrekken het Roze Huis, allemaal brengen ze een leugen over zichzelf met zich mee, over hun beroep, hun leeftijd of hun opleiding.
 7. 7.6

  The Old Man (2022)

  Seizoen 1, aflevering 6
  Kijk op Disney+ • Dan Chase ontsnapte decennia geleden uit de CIA en leeft nu buiten het zicht van iedereen. Wanneer een huurmoordenaar arriveert en Chase probeert uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, nu zich met zijn verleden moet gaan verzoenen.
 8. 7.6
  Kijk op Disney+ • 'De Mysterious Benedict Society' volgt vier begaafde weeskinderen die door een excentrieke weldoener worden gerekruteerd voor een geheime missie.
 9. 7.3
  Kijk op Disney+ • In het hedendaagse Minnesota zijn de Mighty Ducks geëvolueerd van schamele underdogs tot een ultracompetitief, sterk jeugdhockeyteam.
 10. 7.3

  May It Please The Court (2022)

  Seizoen 1, aflevering 11 en 12
  Kijk op Disney+ • Noh Chakhee, de topadvocate met het hoogste wincijfer in het grote advocatenkantoor Jangsan, wordt van de ene dag op de andere openbare verdediger van Jeongha.
 11. 6.8

  Shadow Detective (2022‑ )

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1 en 2
  Kijk op Disney+ • Taekrok, een oudere rechercheur die op 't punt staat met pensioen te gaan, krijgt een bedreigend telefoontje van een onbekende man en wordt vals beschuldigd van moord.
 12. 6.1
  Kijk op Disney+ • Het is 2062. De aarde is verwoest na het mislukken van een automatiseringsproject toen de KI genaamd Artemis een oorlog begon tegen de mensheid.
 13. 4.7

  The Kardashians (2022‑ )

  Seizoen 2, aflevering 6
  Kijk op Disney+ • In 'The Kardashians' brengen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de camera's terug om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.
 14. 4.5

  Women in Taipei (2022)

  Seizoen 1, aflevering 7
  Kijk op Disney+ • I-Shan, een meisje uit Tainan, wil niets liever dan naar Taipei vertrekken. Met wat geluk mag ze in het appartement van haar tante in Taipei verblijven.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een aantal nieuwe films toe. Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 7.5
  Kijk op Disney+ • Mickey wordt door zijn neefjes uitgedaagd om een eng verhaal te vertellen tijdens Halloween, maar zijn verhalen zijn vooral grappig, tot hij gedwongen wordt een echt eng verhaal te vertellen.
 2. Kijk op Disney+ • Deze documentaire volgt een eliteteam van hulpverleners van Texas A&M Task Force 1. Toen tropische storm Imelda voor een recordbrekende overstroming zorgde in het zuidoosten van Texas in september 2019 streed het team om levens te redden en gestrande bewoners te evacueren uit een gemeenschap die twee jaar eerder al werd verwoest door orkaan Harvey.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'The Mysterious Benedict Society' via Disney+ / Tony Hale

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws