Justin Hartley nu te zien op Netflix in romantische nieuwe kerstfilm

Justin Hartley nu te zien op Netflix in romantische nieuwe kerstfilm

Radiozenders stromen vol met kerstnummers, Black Friday staat voor de deur en de temperaturen dalen steeds verder: kortom, het is bijna Kerst. Netflix viert het seizoen met vrijwel elke week een nieuwe kerstfilm. Vandaag is het de beurt aan het romantische The Noel Diary (2022).

Het verleden onder ogen zien

Wanneer bestsellerauteur Jake Turner (Justin Hartley) met Kerstmis naar huis terugkeert om de erfenis van zijn vervreemde moeder te regelen, ontdekt hij een dagboek dat geheimen kan bevatten over zijn eigen verleden en dat van Rachel (Barrett Doss): een intrigerende jonge vrouw met een eigen missie. Samen beginnen ze aan een reis om hun verleden onder ogen te zien en een toekomst te ontdekken die totaal onverwacht is.

This is Us-ster Justin Hartley

Hoofdrolspeler Justin Hartley kennen we van zijn rol als Kevin in This Is Us (2016–2022). Ook zagen we hoe hij scheidde van zijn ex-vrouw Chrishell Stause in realityserie Selling Sunset (2019‑ ), tevens op Netflix. Naast Hartley zijn de overige hoofdrollen voor Barrett Doss, Bonnie Bedelia en James Remar.

The Noel Diary (2022)
6.1
Kijk op Netflix • Het verhaal van een man die met Kerstmis naar huis terugkeert om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen.

Vanaf vandaag op Netflix

The Noel Diary is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix / KC Bailey
Afbeelding via Netflix / KC Bailey
Beeld: Still 'The Noel Diary' via Netflix / KC Bailey

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Noel Diary (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws