Tweede seizoen van Braziliaanse 'Love is Blind' in aantocht, trailer nu te zien

Tweede seizoen van Braziliaanse 'Love is Blind' in aantocht, trailer nu te zien

Het succes van datingserie Love is Blind waaide al snel over naar andere landen en inmiddels is de Braziliaanse variant, Casamento às Cegas: Brasil (2021‑ ) alweer toe aan zijn tweede seizoen. De trailer is nu te zien en de afleveringen zullen nog voor het einde van dit jaar verschijnen.

Liefde moet blind

Het bedroefde concept van Love is Blind koppelt lokale singles aan elkaar zonder dat ze elkaar van tevoren gezien hebben. Het is dus eerder 'liefde moet blind' dan 'liefde maakt blind' in deze datingserie, al is de grote vraag telkens weer wat er gebeurt als de praatmuur tussen de twee datepartners wordt neergehaald.

Presentatoren

Camila Queiroz en Klebber Toledo keren terug als presentatoren van de realityshow. Beiden zijn in Brazilië bekend als acteur en Quieroz is ook model. De singles betrokken voor de opnamen een luxe hotel in het Amazonewoud.

Casamento às Cegas: Brasil (2021‑ )
6.2
Kijk op Netflix • Het dating experiment komt naar Brazilië als lokale singles op zoek gaan naar de ware liefde en zich verloven, allemaal zonder elkaar te zien.

Drie delen

Aan het eind van de trailer is de releasedatum van het nieuwe seizoen te zien: 28 december 2022. Verschillende bronnen melden dat de afleveringen verdeeld worden in drie delen. Na de première volgen er dan nog twee finales, op 4 en 11 januari 2023.

Beeld: Foto 'Casamento às Cegas: Brasil' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sCasamento às Cegas: Brasil (2021‑ )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws